Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/03/2022)

09:56 1/3/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/03/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/03/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/03/2022),

η Σελήνη  σήμερα θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας  στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις  με φίλους ωστόσο προσέχετε και παρεξηγήσεις αλλά και τα έξοδά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας όλη την ημέρα στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μην ασχοληθείτε με σημαντικές αποφάσεις  στα  επαγγελματικά σας και κάποιες συνεργασίες σας .

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται  όλη την ημέρα σε κενό πορείας στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για κάποια σχέδιά σας ωστόσο μπορεί να μείνετε ήρεμοι και να κάνετε σχέδια ή να ασχοληθείτε με κάποια συνεργασία.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να ασχοληθείτε με οικονομικούς στόχους ωστόσο θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά και να έχετε υποστήριξη από κάποιους ανώτερους από εσάς ακόμα κι αν πιεστείτε κάπως.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας  στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να σας προβληματίσουν επαγγελματικά θέματα αλλά και κάποιες επαφές με το περιβάλλον σας ωστόσο αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας  στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και ίσως συναντήσετε φίλους και συνεργάτες μέσα στην καθημερινότητα σας ωστόσο ίσως κάπως να αναλωθείτε με συζητήσεις και επικοινωνίες και να μην έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται  σε κενό πορείας όλη την ημέρα  στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο καλύτερα θα είναι να μείνετε μόνοι σας και να φροντίστε τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ικανοποιούν.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/03/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται  όλη την ημέρα σε κενό πορείας στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και ίσως  να έχετε ανάγκη να μείνετε σπίτι σας και να ξεκουραστείτε σήμερα ωστόσο μην πάρετε και σημαντικές αποφάσεις για θέματα οικογενειακά.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας  στον Υδροχόο σήμερα και τον 3ο σας οίκο και θα επικοινωνήσετε με φίλους ωστόσο μπορεί να θέλετε την ηρεμία σας και την ξεκούραση σας και θα δυσκολευτείτε να αντεπεξέλθετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας  στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν κάποιοι οικονομικοί  στόχοι ωστόσο μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην κάνετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και καλύτερα θα είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα και να μείνετε ήρεμοι,να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να τον φροντίσετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας  στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε ανάγκη να μείνετε ήρεμοι και να ξεκουραστείτε και καλό θα είναι να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/03/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα