«Έγκλημα στα ερτζιανά» -Νέα ραδιοφωνική εκπομπή στο Δεύτερο Πρόγραμμα

15:07 4/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 κάνει πρεμιέρα η νέα ωριαία εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (103,7 & 102,9), με τίτλο: «Έγκλημα στα ερτζιανά». Την εκπομπή επιμελείται το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.).

Η εκπομπή προσεγγίζει από εγκληματολογική σκοπιά γνωστά τραγούδια Ελλήνων δημιουργών, στα οποία αναπαρίσταται το εγκληματικό φαινόμενο και αναδεικνύει μία νέα διάστασή τους. Με αφορμή το τραγούδι φωτίζονται σημεία

μη ορατά στον μη ειδικό και παρέχονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες, με απλό και κατανοητό τρόπο, που εμπλουτίζουν την έμμετρη αφήγηση του δημιουργού.

Ενδεικτικοί θεματικοί κύκλοι της εκπομπής είναι η ανθρωποκτονία, η απάτη και τα τυχερά παιχνίδια, τα εγκλήματα μίσους αλλά και πάθους, τα ναρκωτικά, τα εγκλήματα πολέμου, η φυλακή και η επανένταξη.

Στην εκπομπή, ειδικοί προσκεκλημένοι κάθε φορά, με βάση τη γνώση και την εμπειρία τους, συνεισφέρουν στην παρουσίαση και ανάπτυξη της εκάστοτε θεματικής, με αφορμή πάντοτε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Επιμέλεια εκπομπής: Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.).

Παρουσίαση εκπομπής: Αναστασία Χαλκιά, Διονύσης Χιόνης, Φώτης Σπυρόπουλος, Μάρθα Λεμπέση.

Συντονίστρια ομάδας εργασίας-μελών ΚΕ.Μ.Ε. «Έγκλημα και τραγούδι»: Ερατώ-Μαρία Ιωαννίδου.

Μέλη ομάδας εργασίας: Σοφία Ακριβού, Κωνσταντίνα Βουλγαρέλη, Ευθυμία Δούση, Αντιγόνη Μπλαζογιαννάκη, Καλλιόπη Παρασκευοπούλου, Ειρήνη Πιταούλη, Μαρία Σεφέκου, Χρύσα Τζώρτζη, Ελευθέριος Φλεριανός, Γεωργία Χετζάκη.

Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 & 102,9!

Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 και κάθε Παρασκευή, ώρα 19:00-20:00

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Keywords
Αναζητήσεις
μαρία σεφέκου
Τυχαία Θέματα