Σούπερ Λίγκα (29η αγωνιστική): Πανιώνιος-Ξάνθη 3-3

21:26 14/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Κουλοχέρης στο 88΄ γλίτωσε τον Πανιώνιο από την 6η εφετινή εντός έδρας ήττα, ισοφαρίζοντας σε 3-3, με τους «κυανέρυθρους» και την Ξάνθη να μοιράζονται γκολ και βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι Ακρίτες, που τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιρστές (αποβολή με κόκκινη του Μαρίν στο 30΄),
κρατούσαν το «διπλό» στα... χέρια τους μέχρι το 84΄, χάρη στα τέρματα των Μάνταλου (4΄, 52΄) και Μαρσελίνιο (84΄ πεν.), αλλά ο Πανιώνιος λυτρώθηκε από τους Αραβίδη (32΄), Κολοβό (49΄) και Κουλοχέρη (88΄).

Με το... καλημέρα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους, με τον Μανταλο να κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και να γράφει το 1-0 για την Ξάνθη στο 4ο λεπτό. Στο 23΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία για το 2-0, μετά από σουτ του Σολτάνι έξω από τη μεγάλη περιοχή, χωρίς ωστόσο να βρει στόχο, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο διαιτητής του αγώνα έδειξε απευθείας κόκκινη στον Μαρίν, ο οποίος αντέδρασε σε σκληρό φάουλ που του έγινε και αποβλήθηκε. Ο Πανιώνιος δεν άργησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή του και στο 32΄ ισοφάρισε με τον Αραβίδη.

Στην επανάληψη, οι «κυανέρυθροι» με κεκτημένη ταχύτητα από την ισοφάριση, μπόρεσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 49΄, με τον Κολοβό να νικάει στο τετ α τετ τον Λοντίγκιν και να διαμορφώνει το 2-1. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν άπραγοι και με τον Μάνταλο «πάγωσαν» τη Νέα Σμύρνη ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ έχασαν σωρεία ευκαιριών μέχρι το 84΄, όταν ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σμιθ από τον Κούρο. Κι εκεί που άπαντες περίμεναν το «διπλό» της Ξάνθης, ο Κουλουχέρης δύο λεπτά πριν τη λήξη διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Γουνδουλάκης, Κουλοχέρης

Κόκκινη: Μαρίν

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (61΄ Παναγιωτούδης), Σάμαρης (70΄ Ντούνης), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Μενδρινός (82΄ Μπούζας).

ΞΑΝΘΗ (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Μάνταλος (86΄ Πρίττας), Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Σολτάνι (81΄ Σμιθ), Γούτας, Ντιέ (70΄ Ντάνι).
Keywords
Τυχαία Θέματα