Σούπερ Λίγκα (29η αγωνιστική): Βέροια-Πλατανιάς 5-0

21:26 14/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» πήρε η Βέροια με την εντός έδρας νίκη της, 5-0, επί του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Κάρλο Κόστλι άνοιξε το σκορ (27΄), ενώ ο Ηλίας Ιωάννου πέτυχε «χατ τρικ» (33', 49΄ & 74'), για να σκοράρει στο 89΄ ο Ολαϊτάν. Σε περιπέτειες μπήκε η ομάδα της Κρήτης που πλέον ισοβαθμεί με τη
Βέροια με 33 βαθμούς.

Μετά από δύο μεγάλες ευκαιρίες για τη Βέροια, στο 27ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους: Ο Κάρλο Κόστλι άνοιξε το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, έκανε την προβολή και από κοντά έγραψε το 1-0. Η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν άργησε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Συγκεκριμένα, 6 λεπτά αργότερα, πάλι ο Κόστλι τροφοδότησε τον Ολαϊτάν, ο οποίος βγήκε κατά μέτωπο επίθεση προς την περιοχή του Πλατανιά, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ηλία Ιωάννου κι αυτός προ κενής εστίας «έγραψε» το 2-0 για τη Βέροια. Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να απειλήσει του γηπεδούχους μέχρι το ημίχρονο.

Πριν προλάβει καν να αντιδράσει η ομάδα των Χανίων, ο Ηλίας Ιωάννου διπλασίασε τα προσωπικά γκολ του στο 49΄, όταν μετά τη σέντρα του Ολαϊτάν, έστειλε την μπάλα στη γωνία του Ζαλούντοκ για το 3-0. Ο Άγγελος Αναστασιάδης προχώρησε σε τρεις αλλαγές με τους Μαραγκουδάκη και Δέντσα να παίρνουν τις θέσεις των Δημήτρη και Κάλαϊτζιτς και τον Μπέλιτς αντί του Ναζλίδη. Κανείς, όμως από τον Πλατανιά δεν μπορούσε να σταματήσει τον Ιωάννου: Στο 74' ο Κόστλι από τα αριστερά με σέντρα-σουτ τον βρήκε αφύλαχτο κι εκείνος με προβολή διαμόρφωσε το 4-0. Στο 77΄ ο Κόστλι αντικαταστάθηκε έχοντας σπουδαία συνεισφορά, αφού εκτός από το πρώτο γκολ είχε... προετοιμάσει και τα δύο εκ των τριών του Ιωάννου! Στο 89΄ ο Ολαϊτάν αύξησε σε πέντε τα τέρματα της Βέροιας, μετά από πάσα του Ιωάννου.

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μπάρμπας - Αμπντουάζ Αζιζ Τετέ, Κουρτεσιώτης

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Ιωάννου, Κόστλι (77΄ Καλτσάς)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Στόλερ, Κουρτεσιώτης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (46΄ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (46΄ Δέντσας), Τετέ, Αναστασάκος, Ναζλίδης (65΄ Μπέλιτς), Γιάννου
Keywords
Τυχαία Θέματα