Σούπερ Λίγκα (29η αγωνιστική): Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-1

21:26 14/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού με 1-0 και την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Άρη.

Το πρώτο ημίχρονο στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας χαρακτηρίστηκε από μετριότητα, αφού καμία από τις ομάδες δεν κατόρθωσε να βρει και να επιβάλει το ρυθμό της στον αντίπαλο. Οι καλές στιγμές ήταν δύο, με το σουτ του Ρομπέρ να «σημαδεύει» το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη στο 11΄ και τους γηπεδούχους να «απαντούν» στο 26΄ με τον Ρομέου, η κεφαλιά του οποίου αποκρούστηκε
αρχικά από τον Γλύκο και εν συνεχεία από το αριστερό δοκάρι.

Στο 50ο λεπτό ο «Δικέφαλος» άνοιξε το σκορ με τον Ρομπέρ, το εν κινήσει σουτ του οποίου αυτή τη φορά βρήκε στόχο δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομέου, Πόι - Φωτάκης, Λόρενς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σίλντεφελντ

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμικο Βέλιτς): Κυριακίδης, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι, Ζησόπουλος, Μανωλάς (78΄ Κουτσόπουλος), Καγιεχόν (66΄ Μπουμάλ), Νικολακάκης, Γεωργίου, Ρομέου (84΄ Μαχαίρας).

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Ρομπέρ, Σίλντεφελντ, Φωτάκης, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ (62΄ Λόρενς), Κάτσε (46΄ Καμαρά), Αθανασιάδης (62΄ Σαλπιγγίδης), Ιντζίδης, Κίτσιου, Έτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα