Σούπερ Λίγκα (29η αγωνιστική): ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 1-0

21:26 14/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Την παρουσία του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εξασφάλισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου, με τέρμα του Ίλιτς στο 75`, επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο «Ζωσιμάδες», σε αγώνα για την 29η ημέρα, και «κλείδωσε» θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τρεις ευκαιρίες έχασαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο για να μπορέσουν να προηγηθούν. Η πρώτη στο 6` (δοκάρι), η δεύτερη στο 33`, όταν το σουτ του Ίλιτς από το ύψος
της μεγάλης περιοχής μετά από ωραίο συνδυασμό απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Στρατηλάτης και η τρίτη στο 39`, με τον γκολκίπερ της Κέρκυρας να λέει «όχι» σε διπλή ευκαιρία από τους Γεωργίου και Πάντο.

Ο ΠΑΣ στο 56` είχε καλή στιγμή για ν` ανοίξει το σκορ, με τον Ντε Βινσέντι να κάνει ωραία ενέργεια και γύρισμα στην περιοχή, αλλά κανέναν συμπαίκτη του να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδύναμη απομάκρυνση του Στρατηλάτη. Το πολυπόθητο γκολ για τους Ηπειρώτες ήρθε στο 75`. Ο Ίλιτς, μετά από ωραίο γύρισμα του Τζημόπουλου, κοντρόλαρε και με εξαιρετικό σουτ «νίκησε» τον Στρατηλάτη (1-0).

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: -

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζιμόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου (72΄Γιάκος), Ντε Βινσέντι (79΄Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Βενέτης, Πετρούσης, Τσουμάνης, Αθανασίου, Ηλιάδης, Σταμογιάννος, Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Κυβελίδης (55΄ Γκέσιος)
Keywords
Τυχαία Θέματα