Σούπερ Λίγκα (29η αγωνιστική): Άρης-Αστέρας Τρίπολης 5-1

21:24 14/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Δεύτερη σερί και (ενδεχομένως στο μέλλον) «χρυσή» νίκη για τον Άρη. Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου συνέτριψε 5-1 του Αστέρα Τρίπολης (των πολλών σημαντικών απουσιών) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αγώνα για την 29η ημέρα της Σούπερ Λίγκας, και ξέφυγε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των νικητών, οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούνται στην Ξάνθη από την τοπική Skoda, πέτυχαν οι Τριανταφυλλάκος (7`), Τάτος (29`, 78`
πεν., 85`) και Αγγελούδης (46`). Το γκολ του Αστέρα σημείωσε ο Κάφα στο 58`.

Το γρήγορο γκολ του Άρη στο 7` με τον Τριανταφυλλάκο έδωσε ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου, οι οποίοι με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιώρου της συνάντησης απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 29`, από την ωραία συνεργασία του Καζναφέρη με τον Τάτο, η μπάλα από τα πόδια του τελευταίου κατέληξε στο «παραθυράκι» του Μπαντή (2-0).

Οι γηπεδούχοι στο 46` ανέβασαν τον δείκτη του σκορ με τον Αγγελούδη (3-0), για να μειώσει ο Αστέρας στο 58` με τον Κάφα. Ο τελευταίος, μετά το κακό βολέ του Διούδη, πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Άρη, μειώνοντας το σκορ σε 3-1. Η υπεροχή των γηπεδούχων μεταφράστηκε και σε τέταρτο γκολ στο 78`, όταν ο Τάτος κέρδισε πέναλτι από τον Πιπίνη. Ο ίδιος παίκτης έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και με πλασέ παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία του Μπαντή (4-1). Ο Τάτος έβαλε και το... κερασάκι στην άνετη νίκη του Άρη, όταν στο 85` με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης, Πιπίνης

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός (81` Μαργαρίτης), Τάτος, Καζναφέρης, Γιαννιώτας (87΄ Διαμαντάκος), Αγγελούδης (64` Οικονομόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Κοντοές, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Φορμίκα, Σέτι (46` Ντε Μπλάσις), Καστέλς, Ναβάρο (74΄ Μπακασέτας), Φραγκουλάκης (57` Λέντσε), Κάφα, Καλαντζής.
Keywords
Τυχαία Θέματα