ΖΗΤΕΙΤΑΙ Υπεύθυνος πωλήσεων τεχνικής υποστήριξης

Tweet Κατηγορία: Εργασία PROVIL Υπεύθυνος πωλήσεων τεχνικής υποστήριξης

Εναν Υπεύθυνο Πωλήσεων Τεχνικής Υποστήριξης για την ανάπτυξη και την τεχνική υποστήριξη των πελατών της στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων επιθυμεί να προσλάβει η Provil, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή βοηθητικών υλών για τη βιομηχανία τροφίμων και τη μαζική εστίαση.

Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για την επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων του τομέα του, για την ανάπτυξη και αξιολόγηση της αγοράς και για

την τεχνική υποστήριξη.

Απαραίτητα Προσόντα: Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον χώρο των Τροφίμων, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση H/Y, δίπλωμα οδήγησης, ηλικία από 28 έως 35 ετών, αναλυτική σκέψη, ικανότητα επικοινωνίας, δυνατότητα ταξιδίων, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Η εταιρεία προσφέρει εκπαιδευτική υποστήριξη, ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, το οποίο περιλαμβάνει μισθό, bonus, ιδιωτική ασφάλιση και μέσα υποστήριξης εργασίας.

Αποστολή Βιογραφικών & Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα στα fax: 2310 795732 και 210 6657686, καθώς και στο email[email protected].

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: Θεσ/νικη: 2310 795730 και Αθήνα: 210 6657680

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςεργασίααγορά εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα