Κρεοπώλες και αγοραστές ζητά η Μαρινόπουλος ΑΕ

Tweet Κατηγορία: Εργασία Κρεοπώλες και αγοραστές ζητά η Μαρινόπουλος ΑΕ

Νέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό του ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, ο Ομιλος Μαρινόπουλος. Ειδικότερα, ο όμιλος θα προσλάβει Κρεοπώλες

αλλά και Αγοραστές.

Θέσεις κρεοπωλών

 

Ο Ομιλος Μαρινόπουλος, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, ζητά προσωπικό

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι λυκείου, ενώ επιθυμητή είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις. Ακόμη, θα πρέπει να έχουν δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες και πιστοποίηση από τη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος. Σημειώνεται ότι οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Αλλα πρόσθετα προσόντα είναι η πελατοκεντρική προσέγγιση, η ομαδικότητα και συνεργασία.

Για τη θέση των Κρεοπωλών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο fax: 210-9893457/ 210-9836604 ή στο e-mail [email protected] ή στην διεύθυνση Μαρινόπουλος A.E., Αγ. Δημητρίου 63, Αλιμος 17456, Υπόψη Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού, αναγράφοντας απαραιτήτως των κωδικό της θέσης (κωδ. ΚΡ001).

Θέσεις αγοραστών

Φρέσκων Προϊόντων Τροφίμου (Παντοπωλείου & Κατεψυγμένων)

Ο κάτοχος της θέσης θα έχει ως αρμοδιότητα την αποτελεσματική διαπραγμάτευση και αγορά των προϊόντων, την ανεύρεση νέων προμηθευτών, τον καθορισμό και εμπλουτισμό του κωδικολογίου, καθώς και τη συστηματική παρακολούθηση της αγοράς και του ανταγωνισμού.

Οι Αγοραστές θα πρέπει να έχουν από τρία έως πέντε χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, πτυχίο Ανώτατου ή Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ενώ επιθυμητός είναι ο Μεταπτυχιακός τίτλος.

Τέλος, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση Αγγλικών και γνώση χειρισμού Η/Υ (MS Office). Αλλα πρόσθετα προσόντα είναι οι ικανότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, η ομαδικότητα/Συνεργασία, η προσαρμοστικότητα, η υπευθυνότητα και η καινοτομία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο fax: 210-9893457, στο e-mail [email protected] ή στη διεύθυνση με κωδικό θέσης BUYERS: Μαρινόπουλος A.E., Αγ. Δημητρίου 63, Αλιμος 17456, Υπόψη Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΕΘΝΟΣ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςεργασίααγορά εργασίας Tweet
Keywords
Αναζητήσεις
εργασια κρεοπωλης, ζητηση κρεοπωλων
Τυχαία Θέματα