Υπεύθυνος καταστήματος και πωλητές στα «ΛΗΤΩ»

Tweet Κατηγορία: Εργασία Υπεύθυνος καταστήματος και πωλητές στα «ΛΗΤΩ»

Υπεύθυνο/η καταστήματος και πωλητές ή πωλήτριες επιθυμούν να προσλάβουν τα βρεφικά πολυκαταστήματα «Λητώ», προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του νέου καταστήματός τους στο Ηράκλειο Κρήτης.

Υπεύθυνος καταστήματος
Οι υποψήφιοι για τη θέση του υπεύθυνου/-ης καταστήματος

θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον τριετή εμπειρία στη διεύθυνση πολυκαταστήματος/μεγάλου καταστήματος, ανεξαρτήτως κλάδου, καλή γνώση χρήσης Η/Υ (MS OFFICE) και ηλικία έως 40 ετών, ενώ το πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης σχολής θα θεωρηθεί προσόν. Ακόμη, εγγύτητα της κατοικίας στην περιοχή θα αξιολογηθεί θετικά, ενώ για τους επικρατέστερους υποψηφίους/-ες θα ζητηθούν συστάσεις.

Για τη συγκεκριμένη θέση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους αναγράφοντας τον κωδικό Reference SMHR στο e-mail:[email protected] ή στο fax: 210-5728346.

Πωλητές/Πωλήτριες
Παράλληλα η εταιρεία για να επανδρώσει το νέο κατάστημα θα εντάξει στο δυναμικό της και πωλητές/πωλήτριες. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις θέσεις αυτές, θα πρέπει να έχουν ηλικία από 28 έως 40, ενώ θα συνεκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση. Ακόμη, επιθυμητή είναι και η γνώση χειρισμού ταμείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο fax: 210-5728346 ή στο e-mail: [email protected], αναγράφοντας απαραίτητα τον κωδικό «Reference Salηr». Πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα: http://www.letoshop.gr

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ

ΕΘΝΟΣ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςεργασίααγορά εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα