Έκαψες με το σίδερο την μπλούζα σου; Το μυστικό για να εξαφανίσεις το σημάδι

13:51 30/3/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σιδερώνεις την αγαπημένη σου μπλούζα και να την καις με το σίδερο; Και τώρα τι; Απλά θα πετάξεις την μπλούζα σου σαν μην έχετε ζήσει τίποτα μαζί; Όχι! Έχουμε όλα τα μυστικά για να την σώσεις! Σε καταλαβαίνουμε και σε νιώθουμε γι’ αυτό σου έχουμε την λύση! 

Να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, όμως, ότι τα παρακάτω tips λειτουργούν μόνο σε ελαφριά καψίματα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σου φτιάξουμε από την αρχή την αγαπημένη σου μπλούζα αν το κάψιμο είναι πολύ σοβαρό, όσο κι αν ξέρουμε ότι σε πονάει

κάτι τέτοιο.

Εμφανίζονται μικρές τρύπες στις μπλούζες σου εκεί που δεν το περιμένεις; Μάθε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος

Κάψιμο ρούχων από σίδερο: Πώς θα αφαιρέσεις το σημάδι;

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι σίγουρα να διατηρηθεί το σημάδι υγρό με λίγη αμμωνία και υπεροξείδιο του υδρογόνου. Ρίξε μερικές σταγόνες από το καθένα πάνω στον λεκέ με ένα σταγονόμετρο. Άφησε τα υλικά να καθίσουν και να μουλιάσουν για λίγα λεπτά έως και μία ώρα. Ο χρόνος εξαρτάται από τη σοβαρότητα του σημαδιού. Μην αφήσεις τον λεκέ να στεγνώσει. Βεβαιώσου ότι το σημάδι από τι σίδερο παραμένει υγρό με αυτά τα δύο προϊόντα και στη συνέχεια ξέπλυνε το ύφασμα με νερό πριν βάλεις το ρούχο στο πλυντήριο με λίγο Vanish.

Freepik

Μικρά κολπάκια για τη μπουγάδα που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τα ρούχα σου να μοσχοβολούν!

Εάν σχεδιάζεις να φορέσεις το εν λόγω ρούχο την ίδια μέρα, θα χρειαστείς ένα διαφορετικό μυστικό. Δεν χρειάζεται να πλύνεις το ρούχο στο πλυντήριο, κάτι που σου εξοικονομεί αρκετό χρόνο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τρίψεις λίγο ξύδι στον λεκέ και στη συνέχεια να το σκουπίσεις με ένα καθαρό πανί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έκαψες με το σίδερο την μπλούζα σου; Το μυστικό για να εξαφανίσεις το σημάδι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
καψιμο ρουχων απο σιφερο πως να το φτιαξω
Τυχαία Θέματα