Το Λευκό του 2013

Η εμφιάλωση του κρασιού Κτήμα Αβαντίς Λευκό 2013 είναι γεγονός.

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που κάθε οινοποιός και η ομάδα του οινοποιείου περιμένει: η εμφιάλωση του πρώτου κρασιού του τρύγου της χρονιάς. Το Κτήμα Αβαντίς Λευκό 2013 μόλις εμφιαλώθηκε και είναι διαθέσιμο στην αγορά. Η ποικιλιακή του σύνθεση αποτελείται από Viognier, Ασύρτικο και Μοσχάτο και το άρωμα του συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει όπως τη πρώτη φορά που το γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Σειρά στην εμφιάλωση, έχει το Χάρισμα Γης Λευκό

2013 και το Sauvignon 2013. Παρεπιπτόντως το Sauvignon 2012 είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, που δεν το βρίσκαμε στην αγορά από τον Ιούνιο και μετά. Παράλληλα με τις εμφιαλώσεις ξεκίνησε και το γέμισμα των βαρελιών με τα ερυθρά κρασιά του εξαιρετικού φετινού τρύγου. Συγκεκριμένα, τα βαρέλια που γεμίζουν με Syrah 2013 καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά.

Το κρασί θα παραμείνει στο βαρέλι για 12 μήνες ώστε και να ωριμάσει αλλά και από την επαφή του με το ξύλο των βαρελιών να αναδείξει τα πικάντικα γευστικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας Syrah και να αποκτήσει αρωματικές και γευστικές νότες από ξύλο δρυός, βανίλια και γλυκά μπαχαρικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λευκό, 2013,lefko, 2013