Ο «δράκος» με το ποδήλατο

14:10 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ «δράκος» με το ποδήλατοΤρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 14:09

Συνελήφθη αδίστακτος Αλβανός παιδόφιλος, που έστηνε καρτέρι έξω από σχολεία της Αττικής και θώπευε ανήλικες μαθήτριες

Καρτέρι τρόμου πάνω στο ποδήλατό του έστηνε από τον Σεπτέμβριο του 2015, έξω από τα σχολεία της δυτικής και βορειανατολικής Αττικής και περιοχών του Πειραιά, ένας αδίστακτος Αλβανός

παιδόφιλος, ο οποίος παρακολουθούσε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών, ώσπου να βρει ευκαιρία να τους επιτεθεί και να ασελγήσει σε βάρος τους!

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Ο ποδηλάτης «φάντασμα» είχε σκορπίσει τον τρόμο σε τουλάχιστον 27 ανήλικες μαθήτριες, ώσπου να πέσει τελικά στα χέρια αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Δραπετσώνας, το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί από την Αμεση Δράση ότι ο επικίνδυνος παιδόφιλος κυκλοφορεί με ποδήλατο και, όταν είδαν τον 46χρονο Αλβανό που κατοικεί σε γειτονιά των Καμινίων, τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Στην Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκε, αποδείχθηκε από την έρευνα ότι τους τελευταίους μήνες είχε επιτεθεί σε πλήθος ανήλικες μαθήτριες και είχε ασελγήσει σε βάρος τους. Η δράση του παιδόφιλου με το ποδήλατο είχε αρχίσει την περίοδο που άνοιξαν τα σχολεία και συνεχίστηκε εντατικά, σχεδόν σε καθημερινή βάση, ως τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος Αλβανός έβαζε στο μάτι συγκεκριμένα σχολεία από τον Πειραιά μέχρι το Χαλάνδρι και τον Χολαργό και έκανε βόλτες με το ποδήλατό του έξω από αυτά, προσπαθώντας να συλλέξει πληροφορίες για ανήλικες μαθήτριες που επιστρέφουν μόνες στο σπίτι τους, και συγκεκριμένα πού κατοικούν και πώς λένε τους γονείς τους. Αφού συγκέντρωνε τα στοιχεία που ήθελε, έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Σταματούσε τη μαθήτρια που είχε μπει στο στόχαστρό του και της έλεγε ότι γνωρίζει τον πατέρα της αναφέροντας και το όνομά του. Για να πιστέψει το ανυποψίαστο κορίτσι ότι πράγματι ήταν οικογενειακός γνωστός, ισχυριζόταν πως είναι ο άνθρωπος που είχε βάψει το παιδικό δωμάτιό της όταν η ίδια ήταν μωρό!

Είχε «τσιμπήσει» το δόλωμα

Οταν ο παιδόφιλος καταλάβαινε ότι η μαθήτρια είχε «τσιμπήσει» το δόλωμα, της έλεγε πως ήρθε να της κάνει παρέα, γιατί οι γονείς της είχαν δουλειά και δεν μπορούσε ακόμα να πάει στο σπίτι της! Τα ανήλικα κορίτσια δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε, με αποτέλεσμα ο 46χρονος να βρίσκει ευκαιρία να τα θωπεύει σε ευαίσθητα σημεία του σώματός τους!

Οταν τα θύματά του επέστρεφαν στο σπίτι τους εξιστορούσαν στους γονείς τους τη συνάντηση με τον δήθεν γνωστό τους και αποκάλυπταν ότι έπεσαν θύματα παιδόφιλου. Στην Ασφάλεια, όπου προσήχθη ο 46χρονος όταν συνελήφθη, κλήθηκαν οι ανήλικες μαθήτριες που είχαν πέσει θύματά του, αλλά και οι γονείς τους. Τα περισσότερα από τα κορίτσια αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που ασέλγησε σε βάρος τους και δηλητηρίασε τον ψυχικό κόσμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα