Η βόλτα της Ολγας στους Φούρνους

14:47 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Η βόλτα της Ολγας στους Φούρνους Τρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 14:46

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η πρώην υπ. Τουρισμού συνομίλησε με τους κατοίκους του μικρού νησιού και φωτογραφήθηκε μαζί τους

Μπαρότσαρκα με φίλους της έκανε η Ολγα το σαββατόβραδο στη Σάμο και την Κυριακή βρέθηκε στους Φούρνους. Με ένα αποκαλυπτικό -πλην όμως κομψό- μαύρο φόρεμα περπάτησε στο κουκλίστικο νησάκι και άκουσε τους ακρίτες να της μιλούν για τα προβλήματά τους, αλλά και να

χορεύουν!

Η Ολγα, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο ίντερνετ, έγραψε σχετικά:
«...Στους Φούρνους, μαζί με εκείνους που παλεύουν καθημερινά. Στους Φούρνους, όπου η ζεστή υποδοχή των κατοίκων αυξάνει την ευθύνη για να δώσουμε τη μάχη υπέρ της ελληνικής νησιωτικότητας».

Μεταξύ φαγητού και... Espresso!

Ενημερώθηκαν για την... ημερομηνία έναρξης της ανάπτυξης στη χώρα κι ύστερα πείνασαν λιγάκι. Μετά τη χθεσινή επιτροπή της Βουλής, που θα συζητούσε «το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για να ξεκινήσει η αριστερή ανάπτυξη», και αφού είχε πάει βαθύ μεσημέρι, οι βουλευτές Κώστας Καραμανλής junior και Ανδρέας Κατσανιώτης (της Ν.Δ. αμφότεροι) πήγαν στο ρεστοράν για φαγητό. Ελα, όμως, που όλοι είχαν την ίδια ιδέα και τα περισσότερα τραπέζια ήταν γεμάτα...
Ετσι, λοιπόν, πήραν τα πατατάκια τους, το αναψυκτικό τους και τα σαντουιτσάκια στο γραφείο του εντευκτηρίου και έφαγαν εκεί! Ο φακός της στήλης μας τους βρήκε να τρώνε, μιλώντας για τη στάση της Ν.Δ. στο θέμα του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που έρχεται στη Βουλή (μεταξύ μας, η αξιωματική αντιπολίτευση και στο ζήτημα αυτό διχάζεται). Στο τραπέζι μπροστά τους ήταν ανοιχτή η «Espresso» και, φυσικά, οι βουλευτές διάβαζαν το «Οσα παίρνει ο άνεμος».

(!)

Τρίτωσαν τα γενέθλια για την οικογένεια του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη.
Τη μια μέρα είχε η μικρή του κόρη Χάρις τα γενέθλιά της, γενόμενη 13 ετών, και χθες γιόρταζαν μαζί ο Γιώργος Βουλγαράκης και ο γιος του Αποστόλης, που γεννήθηκαν την ίδια ημερομηνία.
Τα κεράκια σβήστηκαν από τους τρεις τους με τα μαγιό! Μπαμπάς με τα όλα του είναι πλέον ο πρώην υπουργός και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Βουλευτής έγινε «μπουρλότο» για τα χειρουργεία

Εντάξει, είπαμε, παιδιά, φταίει για πολλά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι και για τις εισαγωγές στα χειρουργεία! Εξαλλος ήταν χθες -και με το δίκιο του- ο βουλευτής Φωκίδας Ηλίας Κωστοπαναγιώτου (φωτό), με αφορμή το γεγονός ότι συνάδελφοί του από άλλα κόμματα κάνουν αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας το γεγονός ότι η σύζυγός του καθηγήτρια Γεωργία Κωστοπαναγιώτου είναι διοικήτρια του Αττικού Νοσοκομείου. «Η σύζυγός μου είναι καθηγήτρια αναισθησιολόγος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται επί 10 ολόκληρα χρόνια στο Αττικό Νοσοκομείο. Στη διάρκεια αυτή έχει κάνει 154.000 εγχειρήσεις. Λέτε να μην ξέρει τι σημαίνει επείγον περιστατικό;» λέει στη στήλη μας ο βουλευτής, αναφερόμενος σε περιστατικό όπου 87χρονος ασθενής κρίθηκε ως επείγον περιστατικό χωρίς πραγματικά να είναι, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, ενώ υπήρχαν άλλες κατεπείγουσες προτεραιότητες στο εν λόγω νοσοκομείο.

Προσκύνημα στην... Παναγία των Φόρων

«Η πίκρα σήμερα δεν έχει σύνορα» τραγουδούσε κάποτε η Δήμητρα Γαλάνη. Λογικό να αισθάνονται κάπως έτσι κι όλοι οι... πρώην, αλλά υπήρξε η ευκαιρία να πάνε αλλού το πλοίο και το «έδωσαν» αλλού! Παρ' όλα αυτά, η ανάρτηση του Γιώργου Μουρούτη, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, είναι έξυπνη! «Μεγάλη η χάρη της προστάτιδος της κυβέρνησής μας» λέει, αναφερόμενος στην Παναγία των... Φόρων. Εκεί όμως, Γιώργο, δυστυχώς προσκυνάμε όλοι - και όχι μόνο ο Τσίπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα