Το... «φίδι» της ηδονής για άντρες & γυναίκες

ΚΟΣΜΟΣΤο... «φίδι» της ηδονής για άντρες & γυναίκεςΤρίτη, Νοέμβριος 25, 2014 - 17:38

Πάνω που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ελβετική εταιρία δημιούργησε το πρώτο unisex sex toy. Το Transformer (μοιάζει με μικρό φίδι με δύο κεφάλια) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους, ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. Αποτελείται από έναν εύκαμπτο σωλήνα με δονούμενες άκρες, που μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σχήμα και να χρησιμοποιηθεί με 1.000.000 διαφορετικούς τρόπους.


Οι δημιουργοί του ελπίζουν ότι το προϊόν τους θα έχει απόλυτη εμπορική επιτυχία, δεδομένου ότι είναι αδιάβροχο, φορτίζει με καλώδιο USB και κοστίζει 85 ευρώ. «Υπάρχουν sex toys για singles, για ζευγάρια, για άντρες, για γυναίκες, όμως κανείς ποτέ δεν είχε δημιουργήσει ένα παιχνίδι κατάλληλο για όλους. Στόχος του Transformer είναι να διεγείρει το ενδιαφέρον για σεξουαλικό πειραματισμό, αλλά και να κάνει τον κόσμο να συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεται να περιορίζεται από ταμπέλες» εξηγεί o υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρίας Picobong, Μαουρίσιο Γκαρσία.


Η ιδέα για το Transformer γεννήθηκε όταν η ομάδα των νεαρών εφευρετών απογοητεύτηκε με την εξειδίκευση που υπάρχει στα sex toys τα οποία πωλούνται στα κλασικά sex shops. «Οταν πας να αγοράσεις ένα sex toy, έρχεσαι αντιμέτωπος με πολλές συγκεκριμένες επιλογές. Το ένα είναι για το σημείο G, το άλλο για ζευγάρια, εκείνο για γυναίκες, το άλλο για άντρες» αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους, προσθέτοντας πως «το Transformer δεν ενδιαφέρεται αν οι άνθρωποι είναι γκέι, στρέιτ, bisexual, μονογαμικοί, πολυγαμικοί ή τρανσέξουαλ». Μέχρι στιγμής, οι αντιδράσεις στο twitter για το προϊόν είναι ανάμεικτες.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα