Ο... δίδυμος αδελφός τού DJ Βελεντίνο

SHOWBIZΟ... δίδυμος αδελφός τού DJ ΒελεντίνοΤρίτη, Νοέμβριος 25, 2014 - 17:38

Θα μπορούσαν να είναι «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, αφού οι δυο τους μοιάζουν εμφανισιακά, ενώ κινούνται επαγγελματικά στον ίδιο χώρο. Ο Ελληνας dj Βαλεντίνο και ο γεννημένος στη Βαγδάτη τραγουδιστής Χατέμ Αλ Ιράκι θα μπορούσαν να συνδέονται με δεσμούς αίματος.
Αν παρατηρήσει κανείς τον Ιρακινό καλλιτέχνη, θα διαπιστώσει πως έχει αρκετές ομοιότητες με τον μουσικό παραγωγό που έχει επιμεληθεί αρκετές επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών.

Mε πολλά άλμπουμ


Ο Χατέμ Αλ Ιράκι γεννήθηκε στις 20 Μαΐου

του 1966. Αν και από πολύ νωρίς κατάλαβε πως θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, η επιτυχία και η αναγνώριση για εκείνον ήρθαν τη δεκαετία του '90. Εκτός από τραγουδιστής, είναι επίσης συνθέτης, στιχουργός, αλλά και περφόρμερ, ενώ έχει στο ενεργητικό του πολλά άλμπουμ, τα οποία έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία στον αραβικό κόσμο. Οι εμφανίσεις του σε φεστιβάλ μένουν αξέχαστες, αφού συνοδεύονται από φαντασμαγορικά shows (όπως συνέβη στις διοργανώσεις του Ντουμπάι τις χρονιές 2005, 2006 και 2007, αλλά και στα μεγάλα events του Καΐρου το 2008 και το 2009).


Αντίστοιχα, υπερπαραγωγές είναι και τα βιντεοκλίπ των τραγουδιών του, για τα οποία επιλέγει πάντα τους καλύτερους στον χώρο της εικόνας και του ήχου. Οπως λέει ο ίδιος, θεωρεί τον εαυτό του διεθνή καλλιτέχνη, αφού συνδυάζει τους ιρακινούς στίχους με την pop μουσική, δίνοντας τη δυνατότητα στα κομμάτια του να ακουστούν και σε ραδιόφωνα εκτός αραβικών χωρών.


Πάντως, η σύμπτωση μας βάζει σε σκέψεις! Οτι, για παράδειγμα, ο δημοφιλής Ιρακινός τραγουδιστής θα μπορούσε κάλλιστα να συνεργαστεί με τον Βαλεντίνο και μαζί να ταράξουν τα μουσικά νερά σε Ελλάδα και Ανατολή.
Αλλωστε ο dj φημίζεται για τις ανατρεπτικές ιδέες του. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τους δυο μαζί! Η συνεργασία τους θα θύμιζε... οικογενειακή υπόθεση!
Πάντως στην προσωπική ζωή του ο Χατέμ Αλ Ιράκι -σε αντίθεση με τον Βαλεντίνο που δεν έχει παντρευτεί ακόμη την αγαπημένη του Σάσα Μπάστα- έχει κάνει έναν γάμο και έχει αποκτήσει δύο γιους. Μάλιστα ο ένας από αυτούς, ο Κουσέι, είχε πάρει μέρος και στο αραβικό «The Voice».

Keywords
Τυχαία Θέματα