Το επίσημο dress code του Ασκοτ

18:01 4/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο επίσημο dress code του ΑσκοτΠαρασκευή, Μάρτιος 4, 2016 - 17:55

Το ενδυματολογικό κομμάτι των ιπποδρομιών του Ασκοτ συζητιέται -παραδοσιακά- περισσότερο και από το αγωνιστικό. Για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές του διεθνούς φήμης αθλητικού event εξέδωσαν έναν επίσημο οδηγό styling για να βοηθήσουν τους θεατές να κάνουν τις σωστές ενδυματολογικές επιλογές, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει αισθητά τα στάνταρ της καλαισθησίας.

Ο «Οδηγός στιλ των βασιλικών ιπποδρομιών του Ασκοτ» παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των

τάσεων της καλοκαιρινής σεζόν, υπενθυμίζοντας παράλληλα διακριτικά τους αυστηρότερους κανονισμούς dress code, που είχαν εισαχθεί το 2012.

Για τη σύνταξή του επιστρατεύτηκαν στιλίστες από τα καταστήματα Fenwick και Boss, οι οποίοι σε συνεργασία με τους διοργανωτές του Ασκοτ επιμελήθηκαν τα προτεινόμενα looks για το event, το οποίο θα διοργανωθεί μεταξύ 14 και 18 Ιουνίου. Οι προτάσεις τους περιλαμβάνουν κομψές δημιουργίες διάσημων οίκων, όπως οι Alexander McQueen, Hugo Boss, Kate Spade και Emilia Wickstead, οι οποίες χαρακτηρίζονται στην πλειονότητά τους από σεμνότητα. Οι φούστες και τα φορέματα φτάνουν μέχρι αρκετά κάτω από το γόνατο και καλύπτουν πλήρως τους γυναικείους ώμους, αφού απαγορεύεται οτιδήποτε strapless ή με λεπτές τιράντες. Εξίσου ανεπίτρεπτες θεωρούνται και οι κουάφ, με τις γυναίκες να ενθαρρύνονται να φοράνε εντυπωσιακά καπέλα με μεγάλα γείσα σχεδιαστών όπως οι Stephen Jones, Philip Treacy και Harvy Santos. Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι τιμές των προτεινόμενων συνόλων δεν πέφτουν κάτω από τα 2.000 ευρώ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπερβαίνουν ακόμη και τα 5.000 ευρώ, ποσά που για τις κυρίες που παραδοσιακά δίνουν το «παρών» στο Ασκοτ θεωρούνται έως και προσιτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα