Νέα τριλογία για τους λάτρεις του «μαγικού» Χάρι Πότερ

17:50 4/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΝέα τριλογία για τους λάτρεις του «μαγικού» Χάρι ΠότερΠαρασκευή, Μάρτιος 4, 2016 - 17:44

Οι λάτρεις του μαγικού κόσμου του Χάρι Πότερ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια νέα τριλογία. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η συγγραφέας των βιβλίων Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μέσω twitter, ανακοινώντας ότι το βιβλίο «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» δεν θα γίνει μια ταινία, αλλά τρεις.

Αφορμή για το tweet

της Ρόουλινγκ στάθηκαν οι φήμες ότι η θεατρική παράσταση «Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» θα γίνει ταινία. Αφού τις διέψευσε, η συγγραφέας προχώρησε στην αποκάλυψη για την τριλογία.

Η ιστορία των νέων ταινιών εξελίσσεται 70 χρόνια πριν από τα γεγονότα της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος», που ήταν η πρώτη της σειράς Χάρι Πότερ. Ακολουθούν τις περιπέτειες του Νιουτ Σκαμάντερ, ενός «μαγικοζωολόγου», της Πορπεντίνα και τις Κουίνι Γκολντστέιν, καθώς και του Τζέικομπ, ενός μη μαγικού χαρακτήρα. Πρωταγωνιστούν οι Εντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουότερστον, Αλισον Σουντόλ και Νταν Φόγκλερ, ενώ συμμετέχουν και οι Κόλιν Φάρελ και Τζον Βόιτ. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ντέιβιντ Γέιτς, που σκηνοθέτησε τις τέσσερις τελευταίες ταινίες του Χάρι Πότερ.

Η εταιρία παραγωγής

Η εταιρία παραγωγής έχει ήδη καθορίσει τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα βγουν τα φιλμ στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η πρώτη ταινία έχει προγραμματιστεί για τον φετινό Νοέμβριο, ενώ οι υπόλοιπες δύο για το 2018 και το 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα