Φως στις «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι»

17:40 4/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΦως στις «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» Παρασκευή, Μάρτιος 4, 2016 - 17:35

Φώτα, κάμερα, πάμε... για το πολυαναμενόμενο sequel των «50 αποχρώσεων του γκρι»! Η Ντακότα Τζόνσον και ο Τζέιμι Ντόρναν έδωσαν ραντεβού στους δρόμους του Βανκούβερ για τα γυρίσματα της νέας ταινίας, που θα έχει τίτλο «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι».

Παρόλο που η πρώτη ταινία πρόσφατα σάρωσε στα Χρυσά Βατόμουρα λαμβάνοντας πέντε βραβεία, η εταιρία παραγωγής έχει δώσει το τελικό ok για το sequel.

Μπορεί να «βραβεύτηκε» ως η χειρότερη ταινία της χρονιάς, με το χειρότερο σενάριο και τους πρωταγωνιστές να ψηφίζονται οι χειρότεροι ηθοποιοί και το χειρότερο κινηματογραφικό δίδυμο της χρονιάς, όμως τα 523.000.000 ευρώ που απέφερε αποδείχτηκαν το καλύτερο επιχείρημα για το νέο εγχείρημα.

Οι «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» (Fifty shades darker), που θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2017, συνεχίζουν την ιστορία από το σημείο που τέλειωσε η πρώτη ταινία, όταν η Αναστάζια Στιλ εγκατέλειψε τον Κρίστιν Γκρέι. Ηδη διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το κινηματογραφικό πλατό, που είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές, καθώς δείχνουν τους δυο πρωταγωνιστές να έρχονται ξανά κοντά ο ένας στον άλλον και να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

Το καστ των ηθοποιών διευρύνεται. Η Μπέλα Χίθκοουτ θα υποδυθεί την πρώην ερωμένη του Γκρέι Λέιλα Γουίλιαμς. Για να ανταποκριθεί δε στις ανάγκες του ρόλου της έχει γίνει αγνώριστη, καθώς προβλέπεται να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά μετά τον χωρισμό.

Νέο μέλος του καστ είναι και ο Ερικ Τζόνσον, που υποδύεται τον Τζακ Χάιντ, ο οποίος ζηλεύει τον πρωταγωνιστή επειδή η οικογένεια Γκρέι είχε επιλέξει τον Κρίστιαν για υιοθεσία και όχι εκείνον.

Keywords
Τυχαία Θέματα