Βόλος: Νεαρός μαχαιρώθηκε μπροστά στην παρέα του

17:06 4/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΒόλος: Νεαρός μαχαιρώθηκε μπροστά στην παρέα τουΠαρασκευή, Μάρτιος 4, 2016 - 17:00

Για πάντα θα θυμούνται οι φίλοι ενός νεαρού τη μακάβρια «έκπληξη» που επιφύλασσε, όταν τους κάλεσε σε δείπνο στο σπίτι του, στο κέντρο του Βόλου. Αφού έφαγαν και διασκέδασαν, ο οικοδεσπότης κάρφωσε μπροστά στα μάτια τους ένα κουζινομάχαιρο στην κοιλιά του.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η παρέα των νεαρών έτρωγε, έπινε και όλα έδειχναν ότι η ευχάριστη βραδιά στο διαμέρισμα όπου συζούν ο 27χρονος παραλίγο αυτόχειρας και η φίλη του θα τελείωνε όμορφα. Oμως ο νεαρός

είχε άλλα σχέδια... Κανείς δεν υποψιάστηκε τι είχε στο μυαλό του, όταν κάποια στιγμή είπε στη σύντροφό του και την υπόλοιπη παρέα «σας αγαπάω όλους, θα δείτε τώρα τι θα κάνω για σας»!

Κάρφωσε στην κοιλιά του

Ο 27χρονος κατευθύνθηκε προς την κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι και, προτού προλάβει να αντιδράσει κάποιος, το έμπηξε με δύναμη στην κοιλιά του! Eντρομη η παρέα είδε τον νεαρό να σωριάζεται στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, έχοντας ακόμη το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά του!

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του το έβγαλαν και εισήχθη στην Εντατική, όπου νοσηλεύεται, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Ο λόγος που τον οδήγησε στην απόπειρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Keywords
Τυχαία Θέματα