Η Αγλαΐα στην παραγωγή του νέου live σόου της Ρούλας!

16:37 4/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Αγλαΐα στην παραγωγή του νέου live σόου της Ρούλας!Παρασκευή, Μάρτιος 4, 2016 - 16:31

Συνεργασία-έκπληξη της Ρούλας Κορομηλά (φωτό δεξιά) με την Αγλαΐα Λάτσιου (φωτό αριστερά)!

Η αδελφή του Γιάννη Λάτσιου και πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ανέλαβε την πανάκριβη παραγωγή του νέου σόου της «εθνικής μας παρουσιάστριας», που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο στο ΕTV. Μετά

την αποχώρησή της από τον Alpha και πιο πριν από την εταιρία παραγωγής του ΑΝΤ Ena Productions, η έμπειρη Αγλαΐα Λάτσιου επανέρχεται στο προσκήνιο με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ακριβό τηλεοπτικό πρότζεκτ, μια υπερπαραγωγή, όπως φημολογείται, αντάξια της τηλεοπτικής καριέρας της Ρούλας Κορομηλάς. Η αδελφή του πρώην γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 έχει δοκιμαστεί στα πιο δύσκολα τηλεοπτικά προγράμματα και έχει συνεργαστεί τόσο με την Ελένη Μενεγάκη όσο και με τους Ναταλία Γερμανού, Ανδρέα Μικρούτσικο, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κατερίνα Καραβάτου.

Θα είναι η τρίτη φορά που θα δουλέψει με τη λαμπερή παρουσιάστρια μετά το «Big Brother» και το «Greek Idol» στον Alpha. Εκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι το νέο σόου της Ρούλας θα μεταδίδεται ζωντανά από τα πλατό του Κάπα Studios, εκεί όπου στεγάζονται όλες οι εκπομπές και τα γραφεία διευθυντών του ΑΝΤ1, ενώ θα έχει «γείτονα» τον καλό της φίλο από τα παλιά Γιώργο Παπαδάκη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα