«Ντου» εφοριακών στο πανηγύρι σε συνεργείο αυτοκινήτων

SHOWBIZΤερλέγκας, Ζαζόπουλος και Κωνσταντινόπουλος τραγουδούσαν στη Χαλκίδα«Ντου» εφοριακών στο πανηγύρι σε συνεργείο αυτοκινήτωνΤετάρτη, Ιούλιος 27, 2016 - 14:16

Ούτε τα συνεργεία αυτοκινήτων ξεφεύγουν από την τσιμπίδα των ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων! Οχι βέβαια για... φαναρτζοδουλειές και μερεμέτια, αλλά για το ενδεχόμενο να έχει στηθεί εκεί πανηγύρι (!), όπως έγινε στη Χαλκίδα, όπου τραγούδησαν για ένα και μόνο βράδυ ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας και οι Αλέκος Ζαζόπουλος και

Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛ. ΜΠΟΥΝΙΑ

Το «ντου» που έκαναν οι ομάδες εφοριακών στα καταστήματα της περιοχής για τον εντοπισμό τυχόν παραβατών, με αφορμή εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, έφτασε στον υπαίθριο χώρο του έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων συνεργείου. Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση είχε μετατραπεί σε «κέντρο διασκέδασης»! Στο κατάμεστο από σχεδόν 1.000 παρευρισκομένους προαύλιο του συνεργείου, αντί για οχήματα προς επισκευή, υπήρχε μια πίστα πνιγμένη στα γαρίφαλα!

Ο έλεγχος έφερε στο φως φορολογικές παραβάσεις και κυρίως τη μη έκδοση 269 αποδείξεων για φιάλες οινοπνευματωδών και πανέρια με λουλούδια, ενώ φέρεται ότι δεν υπήρχαν ιδιωτικά συμφωνητικά των διοργανωτών με τους καλλιτέχνες. Οι ελεγκτές ενημέρωσαν τους επιχειρηματίες ότι θα πρέπει να προσκομιστούν το συντομότερο, για να υπολογιστεί η... σούμα των παραβάσεων που θα κληθούν να πληρώσουν.

Αν και το προαύλιο του συνεργείου αποτελούσε πολύ «πρωτότυπο» χώρο για γλέντι, διέθετε πλήρη εξοπλισμό. «Υπήρχε μικροφωνική εγκατάσταση κι όλα ήταν οργανωμένα, όπως σε κάθε ανοιχτό χώρο όπου διοργανώνονται πανηγύρια» είπε στην «Espresso» ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο οποίος διευκρίνισε ότι σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό: «Το πανηγύρι έγινε την παραμονή της Αγίας Παρασκευής, γιατί γιόρταζε η μητέρα των διοργανωτών. Σκοπός ήταν να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό και μέρος του να δοθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για να αγοραστεί ιατρικός εξοπλισμός».

Αναστάτωση

Ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι έγινε φορολογικός έλεγχος χωρίς να προκληθεί αναστάτωση και να διακοπεί το γλέντι, αφού οι ελεγκτές έκαναν διακριτικά τη δουλειά τους, και υποστηρίζει ότι είναι υπερβολικά όσα ακούστηκαν για «τρελό πάρτι» φοροδιαφυγής. «Οι διοργανωτές ήταν νόμιμοι σε όλα» επεσήμανε και τόνισε ότι είχαν υπογράψει με τους τραγουδιστές ιδιωτικά συμφωνητικά, στα οποία αναγράφονται οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα