Μωράκι ενάμισι έτους τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από επίθεση ροτβάιλερ της οικογένειας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜωράκι ενάμισι έτους τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από επίθεση ροτβάιλερ της οικογένειαςΤετάρτη, Ιούλιος 27, 2016 - 14:46

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε και στην Κρήτη τον χαμό ενός παιδιού από τα δόντια αγριεμένου ροτβάιλερ, όπως είχε γίνει ανήμερα του Πάσχα με τον 5χρονο Στάθη από την Κοζάνη, τον οποίο κατασπάραξαν δύο σκυλιά ίδια ράτσας, που ήταν για καιρό «φυλακισμένα». Ευτυχώς αποφεύχθηκε

η τραγωδία, αλλά το ενάμισι έτους κοριτσάκι που βρέθηκε στα σαγόνια του ζώου τραυματίστηκε σοβαρά. Οι γονείς του παιδιού φέρεται ότι αγόρασαν το ροτβάιλερ μόλις πριν από λίγες ημέρες και το είχαν στο σπίτι τους στον Αγιο Νικόλαο. Αγνωστο γιατί, το βράδυ της Κυριακής το σκυλί άρχισε να γίνεται επιθετικό και ξαφνικά όρμησε στο νήπιο και άρχισε να το δαγκώνει με μανία!

Αίματα

Επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης, με το κοριτσάκι να σπαράζει στο κλάμα γεμάτο αίματα και τη μητέρα να προσπαθεί να το αρπάξει από τα δόντια του σκύλου. Παρά το σοκ που υπέστη, μετέφερε τη μικρούλα στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα ινιακού οστού και σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα (στο αριστερό μάτι) από ένα μεγάλο τραύμα πάνω από το φρύδι, που περνά πάνω από το αυτί και καταλήγει πίσω από το κεφάλι. Επίσης, έφερε και δεύτερο θλαστικό τραύμα, στη βάση του κρανίου.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, λόγω των σοβαρότατων τραυμάτων που είχε υποστεί. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στην Παιδοχειρουργική Κλινική και νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, λαμβάνοντας ειδική αγωγή. Ο νευροχειρουργός και ο οφθαλμίατρος που παρακολουθούν τη μικρούλα ζήτησαν να υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα