Βγαίνει από το «σκοτάδι»

SHOWBIZΒγαίνει από το «σκοτάδι»Τετάρτη, Ιούλιος 27, 2016 - 14:03

Η καρδιά της Νανάς Καραγιάννη (που δίνει τη μάχη της στην Εντατική) λειτουργεί καλά! Εχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποσωλήνωσής της

Ελπιδοφόρα εξέλιξη για την υγεία της Νανάς Καραγιάννη, μετά την απόφαση να τη βγάλουν σιγά σιγά από το κώμα. Υστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν

γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για τη σωτηρία της γνωστής παρουσιάστριας, που νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Ολγα» τα νέα είναι συγκρατημένα αισιόδοξα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Την ενθαρρυντική εξέλιξη επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο διοικητής της κλινικής Μιχάλης Κούρτης, ο οποίος καθημερινά δίνει το «παρών» στα ιατρικά συμβούλια και ενημερώνει τους συγγενείς της, που προσεύχονται για ένα θαύμα, το οποίο -όπως φαίνεται- έγινε.
«Η καρδιά της Νανάς Καραγιάννη λειτουργεί πολύ καλά πλέον.

Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι το θετικό. Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσής της ξεκίνησαν» δηλώνει ο γιατρός για τη δημοσιογράφο που, παρά το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό της, λόγω της χρόνιας πάλης της με τη νευρική ανορεξία, παραμένει σταθερή και αναπνέει κανονικά, αν και υποβοηθούμενη από μηχανήματα. «Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται. Κάθε ώρα που περνάει είναι και μια μικρή νίκη.

Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα η κατάστασή της έχει βελτιωθεί» τονίζει ο κύριος Κούρτης, που διαψεύδει τα δημοσιεύματα πως η ασθενής ζυγίζει 29 κιλά. «Δεν είναι αλήθεια, και επίσης θα ήθελα να διαψεύσω πως πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κατάστασή της είναι πραγματικά σοβαρή και είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται και από όλα τα όργανα που έχουν πρόβλημα μάς δίνει ελπίδες το ότι η καρδιά της λειτουργεί καλά. Σκοπός μας, λοιπόν, τώρα είναι να αποσωληνωθεί και να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της. Ηδη η οικογένειά της έχει ενημερωθεί, όπως γινόταν σταθερά και όλες τις προηγούμενες ημέρες» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα