Σοκ: Αυτοκτόνησε 55χρονος στο κέντρο της Γλυφάδας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ: Αυτοκτόνησε 55χρονος στο κέντρο της ΓλυφάδαςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2015 - 16:28

Δεκάδες περαστικοί στον πιο κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας πάγωσαν, όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους έναν 55χρονο να βάζει τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στο στήθος, επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απόρριψη από την εν διαστάσει σύζυγό του!

Η άγρια σκηνή εκτυλίχθηκε μέσα στο κατάστημα της έντρομης γυναίκας στη συμβολή των οδών Ιωάννου Μεταξά και Γρηγορίου Λαμπράκη στο κέντρο της Γλυφάδας. Ο απελπισμένος άνδρας ήταν αποφασισμένος για

όλα, όταν ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του για να καταβάλει μια ύστατη προσπάθεια να την πείσει να τα ξαναβρούν. Είχε ήδη σκεφτεί το τραγικό τέλος που θα έδινε, αν δεν τα κατάφερνε.

Οταν μπήκε στο κατάστημα, ζήτησε να της μιλήσει ελπίζοντας να συνεννοηθούν για να σώσουν τον γάμο τους, να εξακολουθήσουν να ζουν μαζί και να μεγαλώσουν αγαπημένοι τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη ήταν ανένδοτη και αρνήθηκε την επανασύνδεσή τους, λέγοντάς του ότι το θέμα για εκείνη είχε πια λήξει. Η αντίδρασή της θόλωσε το μυαλό του 55χρονου.

Δίχως να έχει πια κάτι για να ελπίζει, έβγαλε το όπλο που είχε φέρει μαζί του, κάνοντας την εν διαστάσει σύζυγό του αλλά και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα να μείνουν άναυδοι. Πριν κάποιος προλάβει να του μιλήσει και να τον αποτρέψει, γύρισε το όπλο στο στήθος του και χωρίς δεύτερη σκέψη τράβηξε τη σκανδάλη. Ο 55χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου υπέκυψε. Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Τζίνα Αρβανίτη



Keywords
Τυχαία Θέματα