Eπεισοδιακή (χθες) η δίκη για το «Noor 1»

ΡΕΠΟΡΤΑΖEπεισοδιακή (χθες) η δίκη για το «Noor 1»Παρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2015 - 15:48

Με εντάσεις και... αλληλοκατηγορίες συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για το δεξαμενόπλοιο «Noor 1» που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη. Ο κατηγορούμενος Σταύρος Λάγιος, που φέρεται ότι είναι δεξί χέρι του Ευθύμιου Γιαννουσάκη, αντέδρασε έντονα μετά την ανάγνωση εγγράφου που αποκαλύπτει ότι έκανε πληρωμές για λογαριασμό της οικογένειας του εφοπλιστή.

«Εγώ πλήρωνα; Εγώ έχω δώσει και τη ζωή μου γι' αυτούς τους ανθρώπους και προκύπτει ότι εγώ τους πλήρωνα;», ξέσπασε ο κ. Λάγιος και πρόσθεσε:

«Αυτοί πλήρωναν και μάλιστα μου χρωστούσαν!»
Θερμό επεισόδιο προκλήθηκε και ανάμεσα στον «κάπτεν Τζωρτζ» Γιώργο Μπουρδούβαλη και τον συνήγορο του ιδιοκτήτη του «Noor 1» Παντελή Καλαφάτη.

«Είναι διεστραμμένοι»

«Εχω εξοντωθεί από τα ψέματά τους, που με εμφανίζουν ως ναυλωτή του πλοίου! Είναι διεστραμμένοι αυτοί οι άνθρωποι! Κυριολεκτικά βράζω με αυτά που λένε οι συνήγοροι, οι οποίοι έχουν πλήρη άγνοια των ναυτιλιακών!» τόνισε και συνέχισε: «Είναι δυνατόν να αγοράζουν ένα πλοίο και να μην ξέρει κανείς στο πλοίο ποιος είναι ο Καλαφάτης; Ας πει, επιτέλους, κάποιος την αλήθεια!»

«Με όλο τον σεβασμό στον κατηγορούμενο, ο εντολέας μου είχε πει εξαρχής ότι του έδωσε το πλοίο» αντέκρουσε ο συνήγορος του κ. Καλάφάτη και... ευχήθηκε «να είναι αθώος ο κ. Μπουρδούβαλης και να έχει μπλέξει άδικα».
Πάντως, όταν ο Ινδός πλοίαρχος του «Noor 1» ρωτήθηκε για τις τηλεφωνικές συνομιλίες που φέρεται ότι είχε με τον Μπουρδούβαλη, είπε ότι δεν τον έχει συναντήσει ποτέ και πως ο Καλαφάτης τού έδωσε το τηλέφωνο ενός «κάπτεν Τζωρτζ» για να επικοινωνεί.
«Ολοι οι "κάπτεν Τζωρτζ" είμαι εγώ; Δηλαδή, δεν υπάρχουν άλλοι στον κόσμο;» αναρωτήθηκε ο κ. Μπουρδούβαλης, τονίζοντας ότι ουδέποτε μίλησε με κάποιον για ναρκωτικά.

Ντέμη Ντάβαρη



Keywords
Τυχαία Θέματα