«Σκοράρει» παντού!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Σκοράρει» παντού!Παρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2015 - 16:00

Το προχθεσινό βράδυ, ο «εκτελεστής» των «ερυθρόλευκων» ονείρων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είχε ονοματεπώνυμο: Ολιβιέ Ζιρού, ο «κανονιέρης» που έκανε «πράγματα και θαύματα» στον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκης».

Ο Ζιρού όμως έχει και άλλες ικανότητες. Μία από τις σημαντικότερες είναι να τραβά σαν τον μαγνήτη τα φώτα της δημοσιότητας για τα «ροζ» σκάνδαλά του.

Ο Γάλλος άσος της Αρσεναλ πρόσφατα ενεπλάκη σε δύο τέτοια, με αποτέλεσμα να

γίνει πρωτοσέλιδος στα σκανδαλοθηρικά ταμπλόιντ της Γηραιάς Αλβιόνος.

Το πρώτο σκάνδαλο αναφέρθηκε μετά από μια βαριά ήττα (με 5-1) της Αρσεναλ από τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ», τον Φεβρουάριο του 2014. Η εφημερίδα «Irish Sun» είχε στο πρωτοσέλιδο μια ιστορία, σύμφωνα με την οποία ο Ολιβιέ Ζιρού είχε «σπάσει» τους κανόνες του Αρσέν Βενγκέρ στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων» και είχε κοιμηθεί με το εκρηκτικό μοντέλο Σίλια Κέι σε ξενοδοχείο, παραμονή ενός αγώνα της Αρσεναλ (με την Κρίσταλ Πάλας).

Ο Ζιρού αρχικά είχε διαψεύσει το δημοσίευμα, όμως εν συνεχεία το επιβεβαίωσε μέσω twitter. Ο φορ της Αρσεναλ είχε γράψει χαρακτηριστικά πως «ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό μου, την οικογένεια, τους φίλους, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Αρσεναλ». Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση, ο Ζιρού ανέφερε ότι: «Τώρα πρέπει να προσπαθήσω και να παλέψω για την οικογένειά μου και την ομάδα μου, για να καταφέρω να κερδίσω τη συγχώρεσή τους. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία αυτή την ώρα». Δεν άργησε πάντως να αποκαλυφθεί και νέο σκάνδαλο. Ηταν τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, όταν γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων ανέφερε πως ο Γάλλος, παραμονές πάλι ενός αγώνα της Αρσεναλ, την παρακαλούσε να συνευρεθούν με έναν συμπαίκτη του.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα