Εβγαλε «οφσάιντ» τον Κοντονή!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕβγαλε «οφσάιντ» τον Κοντονή!Παρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2015 - 16:05

Επίθεση του βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα στον υφ. Αθλητισμού για την επικοινωνία του με τον Μαρινάκη στα επεισόδια του ντέρμπι

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Εργου (όπου μετέχουν το τμήμα αθλητισμού, η κοινοβουλευτική ομάδα και η ηγεσία του υπουργείου)!

Ακούστηκαν

μάλιστα «ατάκες» που θα συζητηθούν, και αιτία ήταν η παραδοχή του Σταύρου Κοντονή ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, το βράδυ του ντέρμπι των «αιωνίων» (στο γήπεδο της Λεωφόρου), παιχνίδι που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω επεισοδίων.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας επισήμανε ότι «δεν μπορεί ο υπουργός να ακυρώνει τη Δικαιοσύνη και να μιλάει με τον "κάθε κύριο Μαρινάκη"», εννοώντας ότι στον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» -μεταξύ άλλων- έχει επιβληθεί από τον ανακριτή Διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, λόγω της υπόθεσης της αποκαλούμενης «εγκληματικής οργάνωσης»!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σταύρος Κοντονής απάντησε στον Κωνσταντινέα ότι «ο υπουργός υποχρεούται να μιλάει με όλους», για να έρθει η αντίδραση του βουλευτή Μεσσηνίας, ο οποίος του είπε: «Δηλαδή, αν ο Κουφοντίνας έπαιρνε τηλέφωνο τον Παρασκευόπουλο (σ.σ.: τον υπουργό Δικαιοσύνης), ο Παρασκευόπουλος θα ήταν υποχρεωμένος να το σηκώσει;»! Αναφορές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγιναν και για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος δήλωνε επίσημα ότι μίλησε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ενώ κράδαινε τα φυλλάδια με τις διατάξεις για τη βία στον διαιτητή του ντέρμπι, Ανδρέα Παππά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Κωνσταντινέας άσκησε κριτική και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις του περί «πάταξης της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο», και αναρωτήθηκε: «Το να μιλάμε με υπόδικους είναι πάταξη της διαφθοράς;». Ταυτόχρονα ακούστηκαν (και) αιχμές για τη στάση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία καθυστέρησε να επιδώσει το σκεπτικό της απόφασης για τον Ολυμπιακό και τον Β. Μαρινάκη. Τη σκυτάλη πήρε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β' Αθηνών, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία διαμαρτυρήθηκε στον Σταύρο Κοντονή για το θέμα του κλειστού γηπέδου στο Γαλάτσι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού αποχώρησε εξαγριωμένος από τη συνεδρίαση, χτυπώντας δυνατά το χέρι στο τραπέζι.

ΗΛ. ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα