«Ψάχνεται» για Αντεμπαγιόρ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Ψάχνεται» για Αντεμπαγιόρ!Παρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2015 - 16:15

Η απόφαση των ανθρώπων της ΑΕΚ για την απόκτηση επιθετικού τον Ιανουάριο είναι ειλημμένη και οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ περνούν από κόσκινο.

Μία από αυτές μπήκε σε περίοπτη θέση, κάτι λογικό, από τη στιγμή που αφορά σε παίκτη που, αν πάει στα Σπάτα, θα γίνει πάταγος.

Ο λόγος για τον Εμανουέλε Αντεμπαγιόρ. Ο 31χρονος επιθετικός από το Τόγκο έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε ψάχνει

τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην «Ενωση», από τη στιγμή που είδαν... φως, είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να τον ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα», όχι όμως με κασέ που φτάνει τα 4.000.000 ευρώ. Τέτοια ποσά φέρονται να προσφέρουν ομάδες από την Κίνα, οι οποίες τινάζουν την μπάνκα για να προσελκύσουν «βαριά ονόματα».

Στον «Δικέφαλο» ποντάρουν στη διάθεση που έχει ο Αντεμπαγιόρ να μείνει στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπων από τον κύκλο του μάνατζέρ του.

Το θέμα είναι πώς θα πειστεί να έρθει στην Ελλάδα ένας επιθετικός που έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στις Μονακό, Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς γνωρίζει ότι μπροστά του έχει ίσως τη δυσκολότερη αποστολή από τότε που ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, αλλά είναι διατεθειμένος να το παλέψει. Από την ΠΑΕ διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα, αν και το αντίθετο θα αποτελούσε έκπληξη. Να σημειωθεί ότι πρώτα απ’ όλα ο «Μπέλι» θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία προκειμένου να επιδιώξει την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες, με την απαραίτητη αναπροσαρμογή.

Μία πολύ πιο προσιτή περίπτωση είναι αυτή του Λούκας Βιγιαφάνες. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού βρίσκεται εδώ και ενάμιση χρόνο στη χώρα μας, και στην «Ενωση» τον παρακολουθούν στενά, καθώς διαθέτει στοιχεία που τονώνουν το επιθετικό παιχνίδι μίας ομάδας, και αυτό το χρειάζεται ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ξεκαθάρισε με δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα ότι δεν γνωρίζει κάτι για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σουόνσι (ψάχνει για προπονητή από την Τετάρτη), ωστόσο τα στοιχηματικά γραφεία στην Αγγλία τον θεωρούν πρώτο φαβορί για να διαδεχτεί τον Γκάρι Μονκ στην ουαλική ομάδα, και μένει να αποδειχθεί αν αυτές οι εκτιμήσεις έχουν βάση.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα