Σχεδιάζει τσάντες για καλό σκοπό η Πηγή Δεβετζή

SHOWBIZΣχεδιάζει τσάντες για καλό σκοπό η Πηγή ΔεβετζήΔευτέρα, Οκτώβριος 12, 2015 - 14:58

Σχεδιάστρια αξεσουάρ για καλό σκοπό γίνεται η Πηγή Δεβετζή

Η oλυμπιονίκης στο τριπλούν δοκιμάζει τώρα τις δυνάμεις της και στον χώρο της μόδας, και ως ειδική στα αθλητικά αξεσουάρ βάζει την υπογραφή της σε καθημερινές casual τσάντες.

ο πριν από τις γιορτές αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά οι δύο συλλογές διά χειρός Πηγής. Μάλιστα η ολυμπιονίκης εξηγεί στην «Espresso» πως η πρωτοβουλία της έχει καλό σκοπό. «Εχω ζητήσει μέρος από τα έσοδα της αγοράς των αξεσουάρ να πάνε στα Χωριά

SOS, των οποίων είμαι πρέσβειρα. Στόχος μου είναι να δώσω με τον τρόπο αυτό και έναν κοινωνικό χαρακτήρα σε αυτή μου την απόφαση».Μ

Μέσω γνωστής φίρμας

Οι τσάντες (μπορούν να τις κρατήσουν και αθλητές για την προπόνησή τους) με την υπογραφή της expert των προπονήσεων Πηγής θα διατεθούν στα καταστήματα μέσω γνωστής φίρμας που ειδικεύεται στα δερμάτινα αξεσουάρ. Το ένα σχέδιο θέλει οι τσάντες να έχουν σχήμα σακιδίου και θα θα κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, μπορντό, πράσινο και γκρι). Η άλλη θα έχει στιλ ταχυδρομικής τσάντας (με χιαστί λουριά).

Στο μέλλον η αθλήτρια σχεδιάζει να προσθέσει στη συλλογή και πιο μικρά σακίδια για τις νεαρότερες ηλικίες, για τους junior θαυμαστές της. Οι σειρές θα είναι unisex. «Θέλω όποιος τις πάρει να τις χαίρεται όλη τη μέρα. Η τσάντα - σακίδιο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ προσαρμόζοντας το ντύσιμό μας και θα είναι πολύ εύχρηστη» αναφέρει στην «Espresso» η Πηγή Δεβετζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα