Στην αγκαλιά της Heaven Music επέστρεψε ο Πλούταρχος

SHOWBIZΣτην αγκαλιά της Heaven Music επέστρεψε ο ΠλούταρχοςΔευτέρα, Οκτώβριος 12, 2015 - 12:29

Το «καλύτερο παιδί» του λαϊκού τραγουδιού επέστρεψε στην αγκαλιά της Heaven Music

Υστερα από «διαζύγιο» δύο ετών, ο Γιάννης Πλούταρχος υπέγραψε ξανά συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία του Ομίλου ΑΝΤ1 και είναι έτοιμος για νέο ξεκίνημα.

Την περασμένη Παρασκευή

μπήκαν και επίσημα οι υπογραφές, ενώ
ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η συνεργασία του, για πρώτη φορά, με τον Φοίβο, ο οποίος θα επιμεληθεί όλον τον νέο δίσκο του. Ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του, για να επισφραγίσουν τη νέα καλλιτεχνική εποχή που ανοίγεται μπροστά τους, ήπιαν σαμπάνια και έκαναν πρόποση για «καλή αρχή».

Ο τραγουδιστής είχε ανακοινώσει την είδηση ότι επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια στη Heaven μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του και έκτοτε οι φανατικοί θαυμαστές του περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα δουλειά του. Θυμίζουμε πως, όταν ο Γιάννης Πλούταρχος ανήκε στο δυναμικό της Heaven, είχε δώσει μεγάλες επιτυχίες στο κοινό του, μέσα από τα άλμπουμ του «Κάτω από τον ίδιο ήλιο», «Η δύναμη του έρωτα» και «Δυο φωνές, μια ψυχή».

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι η δεύτερη ηχηρή μεταγραφή του Σπύρου Σταμούλη από τότε που ανέλαβε τα ηνία της Heaven, καθώς στη δισκογραφική εταιρία ανήκει πλέον και ο Νίκος Βέρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα