«Ο Μπιλ Κόσμπι μού πρόσφερε κρασί, ένα χάπι και με βίασε»

SHOWBIZ«Ο Μπιλ Κόσμπι μού πρόσφερε κρασί, ένα χάπι και με βίασε»Πέμπτη, Νοέμβριος 20, 2014 - 17:14

Με μια celebrity εμπλουτίστηκε η λίστα των γυναικών που έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό ή σεξουαλική παρενόχληση. Το πρώην μοντέλο Τζάνις Ντίκινσον, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Entertainment Tonight», ισχυρίστηκε ότι έπεσε κι εκείνη θύμα των σεξουαλικών ορέξεων του διάσημου Αμερικανού κωμικού.
Η 59χρονη Ντίκινσον αποκάλυψε ότι το 1982 ο Κόσμπι την προσκάλεσε σε δείπνο στο σπίτι του, στη λίμνη Ταχόε στην Καλιφόρνια, για να συζητήσουν έναν ρόλο στο δημοφιλές σόου του. «Θεέ μου, είσαι πανέμορφη!» ισχυρίζεται ότι της είπε ο Κόσμπι όταν άνοιξε την πόρτα, ενώ ήταν καλυμμένος μόνο με μία πετσέτα. Τη φίλησε στο στόμα, πήγε να ντυθεί και μετά κατέβηκε στην τραπεζαρία. «Εκεί μου πρόσφερε κρασί, αλλά και ένα χάπι.

Tο επόμενο πρωί

Του είχα ζητήσει ένα παυσίπονο για τις κράμπες που είχα. Μετά τη συζήτηση με φώναξε στο δωμάτιό του, αλλά εγώ ένιωθα εξαντλημένη και του είπα ότι θα πάω να κοιμηθώ» είπε η Ντίκινσον. Εκείνος θύμωσε και της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Οταν η Ντίκινσον ξύπνησε το επόμενο πρωί, διαπίστωσε ότι όσο ήταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού ο Κόσμπι την είχε βιάσει. Δεν φορούσε πιτζάμες, πονούσε και είχε σπέρμα ανάμεσα στα πόδια της.


Στη συνέντευξή του το πρώην μοντέλο ισχυρίστηκε ότι συμπεριέλαβε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική επίθεσή του από τον Κόσμπι στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «No Lifeguard Οn Duty» το 2002. Ομως τότε ο ηθοποιός και ο δικηγόρος του πίεσαν τον εκδότη της και δεν δημοσιεύτηκε το επίμαχο κομμάτι. Ο δικηγόρος του Κόσμπι, Μάρτι Σίνγκερ δήλωσε ότι όλα όσα ισχυρίζεται η Ντίκινσον είναι ψέματα. Εξαιτίας όλων αυτών πάντως, το NBC ανακοίνωσε χτες ότι ακυρώνει το νέο Bill Cosby Show, που είχε στα σκαριά.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα