Καντάδα στην Τζένη Ρουσσέα

SHOWBIZΚαντάδα στην Τζένη ΡουσσέαΠέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2015 - 10:45

Καντάδα στην Τζένη Ρουσσέα έκανε ο Γιώργης Χριστοδούλου. Για τις ανάγκες του νέου βιντεοκλίπ, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός πήρε την κιθάρα του, πήγε κάτω από το παράθυρο της γνωστής ηθοποιού και ερμήνευσε γλυκά ένα κομμάτι από το τελευταίο άλμπουμ του.

Τίτλος αυτού «Καντάδα» και περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών του ελαφρού ρεπερτορίου, που άφησαν εποχή τον καιρό που τα σιγοτραγουδούσαν οι γιαγιάδες μας. Μια τέτοια γιαγιά, η οποία περιμένει τον εγγονό της, υποδύεται στο βίντεο και η Τζένη Ρουσσέα.

Η ίδια, μάλιστα, άνοιξε για τα γυρίσματα την πόρτα του πραγματικού σπιτιού της, την ιστορική βίλα Σοφιανόπουλου, στα Πατήσια, όπου ζει με τον σύζυγό της Σωτήρη Σοφιανόπουλο.

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Συλβέστρος, ο Βασίλης Μπαρμπαρίγος επιμελήθηκε τη σκηνογραφία και τα ρούχα, ενώ ο Θοδωρής Ποπέσκου φώτισε τα πλάνα. «Η Τζένη ήταν τόσο ευγενική και γλυκιά στο γύρισμα όσο είναι και στη ζωή της» δήλωσε στην «Espresso» ο Γιώργης Χριστοδούλου. Και συνέχισε: «Οι σιωπές της, η αναμονή, η χαρά και η αμηχανία που της ζητήσαμε, όλα τα έπαιξε με συγκέντρωση και λεπτομέρεια. Οταν φεύγαμε μου είπε "άντε, τώρα θα έρθω να γνωρίσω και την πραγματική σου γιαγιά"».

Keywords
Αναζητήσεις
βιλα σοφιανοπουλου, οικια σοφιανοπουλου
Τυχαία Θέματα