Ενα one night stand γκρέμισε τον γάμο της Salina

SHOWBIZΕνα one night stand γκρέμισε τον γάμο της SalinaΤετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2015 - 19:19

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, ο γάμος τους «σχόλασε» εξαιτίας ενός one night stand. Για την προσωπική περιπέτεια της Salina (φωτό) γράφτηκαν οι στίχοι του νέου τραγουδιού της.

Η τραγουδίστρια, που έχει βαφτιστεί... με το πολύ ιδιαίτερο όνομα Θεσσαλία και πριν από δύο χρόνια ήταν η βασική ερμηνεύτρια των C:Real, ανάρτησε στο facebook

ένα κείμενο με το οποίο εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

Μικροαστική κατινιά

«Το τραγούδι αυτό δεν μιλάει απλά για ένα one night stand, μιλάει για τη συνειδητή ή μη πρόθεσή μας να χρησιμοποιούμε ανθρώπους. Καλό είναι να ζούμε με αξιοπρέπεια το τέλος μιας σχέσης από το να μπλέκουμε καινούργιους ανθρώπους στις ζωές μας, με αποτέλεσμα να πληγώνουμε και αυτούς και τους εαυτούς μας. Είχα μια σχέση που τελείωσε εξαιτίας ενός one night stand, δυστυχώς λίγο πριν από τον γάμο...» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια και προσθέτει: «Δεν έχει σημασία ποιος ήταν αυτός που έκανε το λάθος, από ανασφάλεια ή ανωριμότητα. Ας είμαστε ειλικρινείς! Ολοι έχουμε κάνει τουλάχιστον ένα λάθος, ένα βράδυ για το οποίο μετανιώσαμε...[...] Δεν μπαίνω στο παιχνίδι της μικροαστικής κατινιάς. Πλήρωσα για τις επιλογές μου και προχωράω... απαλλαγμένη από σκιές και ψιθύρους. Δεν ξέρω πώς θα το πάρετε, για μένα είναι η αλήθεια μου και ένα βήμα προς την ωριμότητα. Σας ευχαριστώ που το μοιράστηκα μαζί σας. Εύχομαι σε όλους τους μοναχικούς έναν μεγάλο έρωτα για το 2016».

Keywords
Τυχαία Θέματα