Η «αυστηρή» Νόνη

TV GOSSIPΗ «αυστηρή» ΝόνηΤετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2015 - 19:37

Ο Βασίλης Θωμόπουλος και ο Γιώργος Φειδάς φέρνουν... αέρα από catwalk στη σειρά «Οι συμμαθητές».

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος θα μας παρουσιάσουν μια νέα ηρωίδα, την οποία θα υποδυθεί η Νόνη Δούνια, η οποία μάλιστα θα είναι σε κόντρα ρόλο. Και αυτό γιατί ο ρόλος της τη θέλει να είναι μια γυναίκα η οποία δεν επιθυμεί η κόρη της να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Το πρώην μοντέλο αντιμετώπισε θετικά την ιδέα

και έτσι θα δούμε σύντομα τη Νόνη στις οθόνες μας. Σύμφωνα με το σενάριο, η νεαρή Αναστασία (Ναταλία Κηρύκου) θέλει να σπουδάσει σχέδιο μόδας, αλλά οι γονείς της έχουν άλλες φιλοδοξίες για εκείνη. Αποτέλεσμα; Οι σχέσεις τους να κλονιστούν και το κορίτσι να φιλοξενηθεί στο σπίτι της Μαριλένας (Μαριάννα Τουμασάτου), αφού είναι φίλη του γιου της. Το πρόβλημα ξεκινάει από την αυστηρή μαμά, την κυρία Καλαβρούζου (Νόνη Δούνια), η οποία δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα επαγγελματικά όνειρα της θυγατέρας της όσο για τις δικές της επιθυμίες όσον αφορά την καριέρα της, με αποτέλεσμα να γίνεται πιεστική.

«Υποδύομαι μια εργασιομανή, καριερίστα μαμά. Είμαι τόσο αφοσιωμένη στη δουλειά μου που, αν και έχω ένα πρόβλημα υγείας και δεν πρέπει να κουράζομαι τόσο, εγώ δεν δίνω καμιά σημασία. Κοιτάω μόνο την εργασία μου, είμαι πολύ αυταρχική, απαιτητική και παίρνω χαρά μέσω της επιτυχίας και της αναγνώρισης. Ετσι, αφού ο χρόνος δεν περισσεύει, δεν μπορώ να γαλουχήσω σωστά το παιδί μου. Οταν, δε, η κόρη μου δεν κάνει αυτό που θέλω, γίνομαι αρκετά σκληρή και έτσι το χάσμα ανάμεσά μας μεγαλώνει» λέει η Νόνη Δούνια στην «Espresso».

Τι θα έκανε η ίδια όμως, αν η κόρη της ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά της; «Δεν θα είχα πρόβλημα να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά δεν θα την παρότρυνα να το κάνει στην Ελλάδα. Θα προτιμούσα να φύγει στο εξωτερικό, γιατί εκεί υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες. Φυσικά, θα ήθελα να σπουδάσει ταυτόχρονα και κάτι άλλο. Είναι πολύ ωραίο επάγγελμα για μια νέα κοπέλα, απλώς εδώ η αγορά είναι πολύ μικρή» υποστηρίζει η Νόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα