Ενας Τζέιμς Μποντ με ευαισθησίες

TV GOSSIPΕνας Τζέιμς Μποντ με ευαισθησίεςΤετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2015 - 19:39

Μέχρι και ο σερ Ρότζερ Μουρ, ο οποίος υπηρετεί ως πρεσβευτής Καλής Θέλησης τη UNICEF σχεδόν 25 χρόνια, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους Ελληνες τηλεθεατές. O ευαισθητοποιημένος «Τζέιμς Μποντ» προσκάλεσε με τον τρόπο του το ελληνικό κοινό να υποστηρίξει τον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF για τα προσφυγόπουλα, που φιλοξένησε η ΕΡΤ2 τη Δευτέρα που μας πέρασε. Οι προσφορές

των Ελλήνων τηλεθεατών έφτασαν τα 270.000 ευρώ. Το τηλεφωνικό κέντρο της UNICEF δέχτηκε περισσότερες από 3.000 κλήσεις από όλη τη χώρα, ενώ τα SMS προσφοράς ξεπέρασαν τα 70.000.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόσφερε μπάλες με υπογραφές των παικτών, που δημοπρατήθηκαν, και οι παίκτες του Παναθηναϊκού Στάθης Ταυλαρίδης και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος χάρισαν φανέλες με τις υπογραφές τους. Επίσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου παραχώρησε φανέλα με υπογραφές των παλαίμαχων παικτών της ομάδας, ενώ οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης και Ντάνιελ Χάκετ χάρισαν μπάλες για τους σκοπούς του τηλεμαραθώνιου.

Συμπαράσταση

Μηνύματα συμπαράστασης απηύθυναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μεταξύ των σημαντικών δωρητών ξεχώρισαν η Βουλή των Ελλήνων, η ΓΕΣΕΒΕ, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, η Διεθνής Ενωση Αστυνομικών, το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού, ο Σύλλογος Ολυμπιονικών, ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας, καθώς και δεκάδες δήμοι από όλη τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα