Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015Πέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν θέλετε να αρχίσουν οι εντάσεις, φροντίστε να μην καυχηθείτε για τις κατακτήσεις σας, ούτε να προκαλέσετε τον σύντροφό σας με λόγια για να σας επιτεθεί. Δεν θα ήταν φρόνιμο να τον κάνετε να αμφιβάλει αδίκως για την ακεραιότητα και την πίστη που δείχνετε στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσο κι αν πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί

κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύψτε θετικές προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν είτε από συγκυρίες είτε από γεγονότα και θα ανακαλύψετε με χαρά ότι από εδώ και πέρα θα οδηγηθείτε σε καλύτερες ημέρες, ενώ θα αρχίσουν να διαλύονται όποιες αμφιβολίες είχατε για τη μελλοντική πορεία σας.

ΛΕΩΝ: Οριστικοποιήστε κάποια μελλοντικά σχέδια, αλλά ξεκαθαρίστε και τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής δραστηριότητάς σας και πολλές από τις δουλειές σας να γίνονται περισσότερο στον δικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατυπώστε τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη. Μην αντισταθείτε στις προσπάθειες κάποιων να σας προσεγγίσουν.

ΖΥΓΟΣ: Απ' το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν. Αν κάνετε λίγο υπομονή, θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλει. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν συσσωρευτούν τα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τούς προσβάλλετε. Για να μη σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε σε κάτι στο οποίο έχετε σφάλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας με ανούσιες δικαιολογίες. Αν πιστεύετε ότι η γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα μην την πείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και επικοινωνιακά δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αφιερώστε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες, προγραμματίστε τις δουλειές σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΙΧΘΥΣ: Δεν θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε στους φίλους σας. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή με κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.

Keywords
Τυχαία Θέματα