Κανίβαλος αστυνομικός «πεινάει» για...έρωτα!

ΚΟΣΜΟΣΚανίβαλος αστυνομικός «πεινάει» για...έρωτα! Πέμπτη, Ιανουάριος 22, 2015 - 17:30

«Πεινασμένος» για αγάπη, ο πρώην αστυνομικός της Νέας Υόρκης Τζιλμπέρτο Βάλε (φωτό), ο οποίος καταδικάστηκε επειδή σχεδίαζε να απαγάγει, να σκοτώσει, να μαγειρέψει και να φάει την πρώην γυναίκα του, έβαλε αγγελία σε διαδικτυακή σελίδα ραντεβού για να βρει την ιδανική σύντροφο. Αναφέρει μάλιστα ως αγαπημένο χόμπι του τη... μαγειρική.


Οι αποκαλύψεις στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης είχαν σοκάρει την κοινή γνώμη το 2013, όταν αποδείχτηκε ότι ο Βάλε επισκεπτόταν αμέτρητες ιστοσελίδες με θέμα τα βασανιστήρια, τους βιασμούς και τον κανιβαλισμό, καθώς και ότι συζητούσε σε φόρουμ περιγράφοντας πώς θα έψηνε και θα έτρωγε γυναίκες - γι' αυτό άλλωστε τον αποκαλούν, «κανίβαλο αστυνομικό». Καταδικάστηκε, πήγε στη φυλακή, αλλά πέρυσι τον Ιούλιο αποφυλακίστηκε με εγγύηση 86.000 ευρώ, καθώς ο δικαστής δέχτηκε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι επρόκειτο μόνο για φαντασιώσεις.

Νέο ξεκίνημα

Τώρα ο Τζιλμπέρτο Βάλε αποφάσισε να κάνει νέο ξεκίνημα στην προσωπική ζωή του. Δημιούργησε προφίλ στην ιστοσελίδα Match.com, όπου αναζητεί «μια μη επικριτική, ευγενική και γενναιόδωρη γυναίκα, 24 - 32 ετών, που να είναι λίγο... kinky για να πάνε μαζί για... δείπνο». Λέει ότι έχει νέα δουλειά και περιγράφει τον εαυτό του ως ρομαντικό, επισημαίνοντας την αγάπη του για τη μαγειρική. Αναφέρει ότι είναι διαζευγμένος, παραλείπει ωστόσο να πει ότι η αιτία ήταν πως φαντασιωνόταν να μαγειρέψει τη γυναίκα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα