Ο παλαιστής είχε περίεργα γούστα

ΚΟΣΜΟΣΟ παλαιστής είχε περίεργα γούσταΠέμπτη, Ιανουάριος 22, 2015 - 16:57

Ο χωρισμός τους ήταν κάθε άλλο παρά φιλικός. Φαίνεται όμως πως η Κέιτι Πράις -ή Τζόρνταν, για να μην ξεχνάμε το άτακτο παρελθόν της- ξέθαψε ξανά το τσεκούρι του πολέμου με τον Αλεξ Ρέιντ, συνεχίζοντας ίσως την τακτική να βρίσκει «κουσούρια» στους πρώην της, ενώ εκείνη είναι «αγία», όπως άλλωστε παρουσιάζει τον εαυτό της στις πολλές αυτοβιογραφίες της.


Αυτή τη φορά

το «αιώνιο μοντέλο» αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο χώρισε από τον Ρέιντ, δηλώνοντας πως δεν ήθελε να είναι ο άντρας στη σχέση αυτή. Κι ενώ θα ερμήνευε κάποιος τη δήλωση περί «άντρα» με το σκεπτικό ότι ο Ρέιντ δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες αφήνοντας στην Πράις όλες τις αποφάσεις, η χυμώδης Βρετανίδα το πήγε πολύ παραπέρα σοκάροντας την κοινή γνώμη και φυσικά στέλνοντας στα ύψη την τηλεθέαση του ριάλιτι στο οποίο λαμβάνει μέρος.


Η συζήτηση αφορούσε το σεξ και γινόταν ανάμεσα στην Πράις και σε τρεις άλλους παίκτες του ριάλιτι «Celebrity Big Brother». Η Πράις είπε τι της αρέσει στο κρεβάτι και φυσικά αναφέρθηκε σε προηγούμενες σχέσεις της. Κι όταν ένας παίκτης, που είναι γκέι, έφερε την κουβέντα στο ομοφυλοφιλικό σεξ, η Πράις δήλωσε πως συχνά έκανε σεξ στον Ρέιντ φορώντας ψεύτικο πέος. «Δεν το άντεχα αυτό, αλήθεια» σημείωσε για να προσθέσει: «Γι' αυτό τον χώρισα. Δεν ήθελα να είμαι ο άντρας στη σχέση».

Είπε ακόμα πως κατά τη γνώμη της όλοι οι άντρες αρέσκονται να τους πειράζουν «εκεί πίσω», ο Ρέιντ όμως το ήθελε συνεχώς.
Η δήλωση της εκκεντρικής Βρετανίδας, την οποία είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές, προκάλεσε την αντίδραση του Ρέιντ, που -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- ήταν ήπια. «Λυπάμαι που η Κέιτι δημοσιοποίησε πληροφορίες ιδιωτικού χαρακτήρα» δήλωσε ο παλαιστής στην εφημερίδα «Mail», χωρίς να πει αν σκοπεύει να στραφεί δικαστικά κατά της πρώην συζύγου του. Βλέποντας μια τέτοια αντίδραση πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που είπαν «λες;», σε ό,τι αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Ρέιντ, τον οποίο έδιωξε η μητέρα της κόρης του, κατηγορώντας τον ότι καλούσε άντρες στο σπίτι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα