Ιωάννινα: Μαχαίρωσε τον 53χρονο σύζυγό της και παρίστανε τη σοκαρισμένη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΙωάννινα: Μαχαίρωσε τον 53χρονο σύζυγό της και παρίστανε τη σοκαρισμένηΔευτέρα, Ιανουάριος 19, 2015 - 17:26

Με μία μαχαιριά στην καρδιά σκότωσε τον σύζυγό της, αλλά επί ώρες προσποιούνταν τη σοκαρισμένη ενώπιον των αστυνομικών! Ο άγριος καβγάς του ζευγαριού μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Αρχιμανδρειού Ιωαννίνων το απόγευμα της Παρασκευής είχε τραγική κατάληξη, αφού η 47χρονη γυναίκα -αλβανικής καταγωγής- άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος (στο ύψος της καρδιάς)

του 53χρονου Ελληνα συζύγου της, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο πάτωμα της κουζίνας.


Αμέσως μετά η Αλβανίδα, σε μια προσπάθεια να σβήσει τα δαχτυλικά αποτυπώματά της, έπλυνε το μαχαίρι και το έκρυψε. Επειτα τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας ότι επέστρεψε στο σπίτι τους και βρήκε νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος τον σύζυγό της. Η 47χρονη οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου έδωσε κατάθεση επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Ομως, έπεσε σε αντιφάσεις και λίγο αργότερα αναγκάστηκε να ομολογήσει το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Οπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, τα τελευταία χρόνια το θύμα είχε βίαιη συμπεριφορά και την ξυλοκοπούσε διαρκώς. Οταν στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής επέστρεψε στο σπίτι τους, υποστήριξε πως ήρθε ξανά αντιμέτωπη με την ανάρμοστη συμπεριφορά του, ώσπου δεν άντεξε και στη διάρκεια τσακωμού πιάστηκαν στα χέρια.


Στο πλαίσιο αξιολόγησης του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψαν σε βάρος της ενοχοποιητικά στοιχεία, ενώ κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκε στον φωταγωγό το μαχαίρι με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του 53χρονου.
Σε βάρος της συζυγοκτόνου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα