Ξανθιά τρομοΑγγελική

ΡΕΠΟΡΤΑΖΞανθιά τρομοΑγγελικήΔευτέρα, Ιανουάριος 19, 2015 - 17:22

Τα στοιχεία ταυτότητας, αλλά και συνολικά 33 φωτογραφίες της Αγγελικής, την οποία εξακολουθεί να αναζητεί παντού η Αντιτρομοκρατική στο πλαίσιο των ερευνών της για τους συνεργούς του Χριστόδουλου Ξηρού, δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης του εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Η Αγγελική Σπυροπούλου του Παναγιώτη και της Παρασκευής, που γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου

του 1992 στο Αίγιο Αχαΐας, απεικονίζεται με ξανθά μαλλιά και μαύρη κορδέλα σε συνολικά 32 φωτογραφίες, οι οποίες αποτελούν στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος με κάμερες ασφαλείας στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014 (σε εργαστήριο με χημικά, από το οποίο αποπειράθηκε να αγοράσει τεράστια ποσότητα νιτρομεθανίου) και στις αρχές Ιανουαρίου του 2015 (στα ΚΤΕΛ Κορίνθου).

Επίσης, άλλη μία φωτογραφία της νεαρής είναι από το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς της, που εκδόθηκε το 2006.

Ο Αλβανός

Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του Αλβανού Χάρι Κόκα (του Jani και της Sofia), που γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1976 και φέρεται ως ο άνθρωπος που ενοικίασε τη γιάφκα της Αναβύσσου με τα στοιχεία «Θεοχάρης Χρυσάκης». Να σημειωθεί ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών. Οποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την Αγγελική Σπυροπούλου και τον Χάρι Κόκα καλείται να επικοινωνεί στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Ο Αλβανός απολογήθηκε το Σάββατο, όπως και ο πρώην ΕΚΑΜίτης Χρήστος Πατουχέας. Αμφότεροι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο το πρωί μπήκε στη δικογραφία της υπόθεσης ένα νέο στοιχείο σε βάρος του απότακτου αστυνομικού.

Πρόκειται για μία τηλεκάρτα, η οποία εντοπίστηκε στο κρησφύγετο της Αναβύσσου και από την οποία έχει γίνει τηλεφωνική κλήση τον Ιούλιο 2014 από τα δικαστήρια της Ευελπίδων στον Πατουχέα. Απολογούμενος ο Αλβανός υποστήριξε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι χρωστούσε ευγνωμοσύνη στον Χριστόδουλο Ξηρό επειδή τον βοήθησε να συντάξει τις αιτήσεις για να μπει στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Για τον Χρήστο Πατουχέα είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Από την πλευρά του, ο πρώην ΕΚΑΜίτης αρνήθηκε ότι γνωρίζει τον Ξηρό η μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα