Η Ερικα Ρο γυμνόστηθη πάλι έπειτα από 32 χρόνια (αλλά για καλό σκοπό)

ΚΟΣΜΟΣΗ Ερικα Ρο γυμνόστηθη πάλι έπειτα από 32 χρόνια (αλλά για καλό σκοπό)Δευτέρα, Δεκέμβριος 8, 2014 - 16:28

Περισσότερο από τρεις δεκαετίες αφότου εισέβαλε topless στο ημίχρονο αγώνα ράγκμπι ανάμεσα στην Αγγλία και την Αυστραλία τρέχοντας για αρκετά μέτρα στο γήπεδο ενώπιον 60.000 θεατών, προτού τελικά συλληφθεί, η Ερικα Ρο -στα 56 χρόνια της- αφήνει και πάλι το στήθος της σε κοινή θέα.
Μετά το συμβάν του 1982 στο στάδιο Τουίκενχαμ που της χάρισε τον τίτλο της διασημότερης streaker όλων εποχών, η Ρο αποσύρθηκε συνειδητά από τη δημοσιότητα, παρά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν να εξαργυρώσει τη φήμη της με φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά, φοβούμενη μη γίνει αντικείμενο του σεξ.

Ομως, όταν η τραγωδία χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς της πήρε την απόφαση να χρησιμοποιήσει και πάλι το μεγαλύτερο «προσόν» της, αλλά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μετά τον θάνατο της αδερφής της από καρκίνο του μαστού η Ρο φωτογραφήθηκε γυμνή για ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην έρευνα για τη συγκεκριμένο νόσο. «Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη εκείνη τη μέρα. Είμαι ακόμα θολωμένη. Δεν ξέρω καν πού άφησα τα ρούχα μου. Το γεγονός ότι είχα ακόμα το τσιγάρο στο στόμα μου δείχνει πόσο απρογραμμάτιστο ήταν όλο αυτό» λέει για την περίφημη φωτογραφία της που έκανε τον γύρο του κόσμου πριν από 33 χρόνια.
Πάντως, οι νέες γυμνές φωτογραφίες της ήταν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και παρότρυνσης από τα ίδια τα παιδιά της.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα