Η Ρουμάνα Καρντάσιαν με την όπισθεν!

SHOWBIZΗ Ρουμάνα Καρντάσιαν με την όπισθεν!Δευτέρα, Δεκέμβριος 8, 2014 - 16:10

Από συγγραφέας και life coach, σε αντίπαλον δέος της Κιμ Καρντάσιαν έχει εξελιχθεί 27χρονη Ρουμάνα, η οποία έκανε «στροφή» στην καριέρα της, όταν συνειδητοποίησε ότι τα οπίσθιά της ενδιέφεραν τον κόσμο περισσότερο από την πανεπιστημιακή μόρφωσή της.
Η Αλεξάντρα Χάρα, ύστερα

από πολλές πιέσεις, ενέδωσε στην πρόταση του ρουμανικού «Playboy» να αφήσει για λίγο τα πόντιουμ και τα σεμινάρια και να φωτογραφηθεί γυμνή στις σελίδες του, κάτι που μόνο σε κακό δεν της βγήκε. Αν και αρχικά δεν υπήρξε ντόρος γύρω από τη φωτογράφισή της, όλα άλλαξαν μετά την πρόσφατη γυμνή φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν για το περιοδικό «Paper». «Κάποιος στη Ρουμανία παρατήρησε ότι η περιφέρεια των γλουτών μου είναι 109 εκατοστά, είναι μεγαλύτερη από της Κιμ Καρντάσιαν, με 101 εκατοστά. Εκτοτε βρίσκομαι διαρκώς στα περιοδικά ως η Ρουμάνα Κιμ Καρντάσιαν» εξηγεί η 27χρονη Χάρα, η οποία έχει επιχείρηση personal training και life coaching μαζί με την 59χρονη μητέρα της Κάρμεν Χάρα.
Ζώντας στη Φλόριντα των ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια, παραδέχεται ότι και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό το ενδιαφέρον που έχουν προσελκύσει τα οπίσθιά της πίσω στην πατρίδα της. Παρά το γεγονός όμως ότι επιμένει πως η δουλειά της ως life coach και ψυχολόγος παραμένει το βασικό ενδιαφέρον της, δεν χάνει ευκαιρία να φωτογραφίζεται πλάτη.
«Η κόρη μου απέκτησε την ταμπέλα της ξανθιάς Κιμ Καρντάσιαν, ωστόσο εμείς δεν προσπαθούμε να μιμηθούμε κανέναν. Είμαστε ο εαυτός μας» έσπευσε να δηλώσει η μαμά Κάρμεν, όμως οι διαφορές ανάμεσα στη Χάρα και την Καρντάσιαν φαίνεται ότι δεν περιορίζονται σ' αυτά τα 8 εκατοστά, αφού και οι δυο τους τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη στην πολυτέλεια. Η 27χρονη Ρουμάνα λατρεύει, όπως και η Καρντάσιαν, το ακριβό ντύσιμο και τα γρήγορα σπορ αυτοκίνητα, έχοντας στην ιδιοκτησία της μία Mercedes S 550 αξίας 120.000 ευρώ και μία CLS 550 αξίας 80.000 ευρώ.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα