Ο Νίκος Βερλέκης απολαμβάνει το «Μπρούσκο» της επιτυχίας

TV GOSSIPΟ Νίκος Βερλέκης απολαμβάνει το «Μπρούσκο» της επιτυχίαςΔευτέρα, Δεκέμβριος 8, 2014 - 16:10

Οι αριθμοί λένε τη δική τους αλήθεια και στην περίπτωση του «Μπρούσκου» μόνο χαμόγελα σκορπούν. Να αναφέρουμε ότι προχθές η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 σημείωσε 27,1% στο σύνολο και 23,9% στα νεανικά κοινά, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα του σίριαλ-θρύλος του Mega

«Κλεμμένα όνειρα» ήταν 20% και 19,3%.

Ο Νίκος Βερλέκης, ο σκληρός Κρητικός Παύλος Γιαννακάκης, εξηγώντας στην «Espresso» την επιτυχία της σειράς λέει πως όλα οφείλονται στο εξαιρετικό σενάριο της Βάνας Δημητρίου, που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τον ανταγωνισμό, καθώς το κοινό έχει αγαπήσει τους χαρακτήρες κι έχει δεθεί μαζί τους. «Δεν κοιτάζω ποτέ τα ποσοστά τηλεθέασης, για εμένα βαρόμετρο είναι ο ενθουσιασμός του κόσμου στον δρόμο. Οταν Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη είμαι στην Κύπρο σε 12ωρα γυρίσματα και Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή έρχομαι στην Αθήνα, όπου με περιμένει μια άλλη αγάπη, το θέατρο, και η παράσταση «Καβάφης, επέστρεφε» στο «Studio Κυψέλη», δεν ξέρω από πίνακες και νούμερα».

Ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος είχε ανέκαθεν ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του, μας μιλάει και για τον ρόλο του. «Θα μείνω στη σειρά για εκατό και πλέον επεισόδια. Ο Παύλος Γιαννακάκης αγαπήθηκε από το κοινό, γιατί είναι ξεκάθαρος, δυναμικός, συναισθηματικός, ρωμαλέος. Μια σύνθεση ενός Κρητικού άντρα με ευθύνη, λόγο τιμής, αλλά και με μια δόση ρομαντισμού. Θέλει επιτέλους τα παιδιά του, ο Σήφης και η Αναστασία, να τον αποδεχτούν. Δεν τα παράτησε χωρίς λόγο, ήταν πάντα οικονομικά κοντά τους κι ας τους το απέκρυπτε ο θείος τους ο Διαμαντής» λέει και συμπληρώνει:

«Ο ήρωας έχει μεγάλη εξέλιξη. Προσπαθεί να τα βρει με τον γιο του, ο οποίος τον μισεί, αλλά πιστεύει ότι με υπομονή θα τον αλλάξει. Περιμένει τους άλλους να αλλάξουν, όχι εκείνος, γιατί έχει δεχτεί τα πυρά με θυσία. Τι άλλο να κάνει; Δίπλα του έχει ένα νέο έρωτα, τη Λουκία, μια νέα γυναίκα. Δεν τον νοιάζει η διαφορά ηλικίας και καλά κάνει. Κι εγώ στις σχέσεις μου δεν κοιτούσα ταυτότητα».

Τα γυρίσματα του «Μπρούσκου» θα σταματήσουν για 15 ημέρες, στις γιορτές των Χριστουγέννων

ΜπρούσκοΝίκος Βερλέκης
Keywords
Τυχαία Θέματα