800 Αϊ-Βασίληδες έδωσαν χρώμα στην Αθήνα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 800 Αϊ-Βασίληδες έδωσαν χρώμα στην ΑθήναΔευτέρα, Δεκέμβριος 8, 2014 - 16:22

Εκατοντάδες Αγιοβασίληδες έντυσαν χθες το πρωί στα κόκκινα την καρδιά της Αθήνας τρέχοντας σε έναν συμβολικό αγώνα για καλό σκοπό. Πρόκειται για πολίτες κάθε ηλικίας που συμμετείχαν στο Athens Santa Run, τη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε πρώτη φορά στην πρωτεύουσα με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση

των παιδικών χαρών της πόλης.


Η ανταπόκριση του κόσμου στο 1ο Athens Santa Run ήταν εντυπωσιακή. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο αγώνας ήταν sold out, καθώς το όριο των 800 συμμετοχών καλύφθηκε σε χρόνο ρεκόρ! Οι συμμετέχοντες έβαλαν τη στολή του Αϊ-Βασίλη και σκόρπισαν κέφι σε μια διαδρομή με σημείο αφετηρίας και τερματισμού τη στοά City Link. Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέβηκαν στον αγώνα παρέα με τα «αγιοβασιλάκια» παιδιά τους, ενώ δεν έλειψαν και τα... σκυλάκια με τη χαρακτηριστική κόκκινη στολή! Ο αγώνας άρχισε στις 11.30 και οι δρομείς-Αϊ-Βασίληδες έτρεξαν απόσταση 2,5 χιλιομέτρων διασχίζοντας την καρδιά της πόλης (Πανεπιστημίου, Πεσμαζόγλου, Σταδίου, Αμαλίας, Πανεπιστημίου).


Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την ομάδα του Spetses mini Marathon και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Κάθε δρομέας κατέβαλε 10 ευρώ για να συμμετάσχει και τα χρήματα θα διατεθούν για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου Αθηναίων. Να σημειωθεί ότι το Santa Run είναι ένας διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα