Την άλλη Δευτέρα η συναυλία του Morrissey

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤην άλλη Δευτέρα η συναυλία του MorrisseyΔευτέρα, Δεκέμβριος 8, 2014 - 16:10

Μπορεί την περασμένη Παρασκευή να μας άφησε στα... κρύα του λουτρού, όταν χάνοντας την πτήση του από το Δουβλίνο δεν κατάφερε να βρεθεί στην Αθήνα για την πολυαναμενόμενη προγραμματισμένη συναυλία του στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, όμως ο Morrissey ανανέωσε το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό. Οπως ανακοινώθηκε και

επισήμως από τη διοργανώτρια εταιρία, ο Moz θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει τα κομμάτια του νέου δίσκου του, αλλά και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής δισκογραφίας του.

Επίσκεψη

Να σημειωθεί πως εκτός από την αθηναϊκή συναυλία, και το σόου που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Κωνσταντινούπολη αναβλήθηκε. Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, οι Τούρκοι fans του θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Βρετανό τροβαδούρο στις 17 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες δηλαδή μετά την επίσκεψή του στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρία, το σόου του Morissey θα γίνει στον ίδιο χώρο (στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do) και ισχύουν κανονικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια. Να θυμίσουμε πως η συναυλία του είχε αναβληθεί όταν η πρώτη πτήση του από το Δουβλίνο για το Λονδίνο καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να χάσει και την επόμενη πτήση- ανταπόκρισή του για την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα