Η δασκάλα που έγινε σχεδιάστρια μόδας

SHOWBIZΕλενα ΨαρρήΗ δασκάλα που έγινε σχεδιάστρια μόδαςΔευτέρα, Απρίλιος 11, 2016 - 13:49

Μια... δασκάλα που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας. Η ταλαντούχα Ελενα Ψαρρή (κεντρική φωτό), με πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, άφησε στο ράφι το πτυχίο της και ακολούθησε το παιδικό της όνειρο: Να γίνει fashion designer. Μπορεί η όμορφη Πειραιώτισσα

να άλλαξε ρότα -αφουγκραζόμενη το δύσκολο επαγγελματικό μέλλον που θα την περίμενε όσον αφορά τον διορισμό της στον χώρο της εκπαίδευσης-, ωστόσο δεν το έχει μετανιώσει στιγμή. Αν και αρχικά είχε στα σχέδιά της να μετακομίσει σε μία από τις ευρωπαϊκές μητροπόλεις της μόδας, το Μιλάνο, η κρίση την ανάγκασε να αλλάξει τα πλάνα της.

Ετσι, αποφάσισε να μυηθεί στα μυστικά του design από τη διακεκριμένη σχεδιάστρια Μαρία Βυτινίδου. Η 27χρονη Ελενα, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, συμμετέχει στον διαγωνισμό Design Project, ο οποίος απευθύνεται στους νέους σχεδιαστές.

Χθες στις 20.00 παρουσίασε την πρότασή της (φωτό δεξιά), η οποία χαρακτηρίζεται από το ύφος εκείνο που θέλει «να επιβάλει» στις γυναίκες: avant garde στην καθημερινότητα.

Οι δημιουργίες

Η Ελενα συνδύασε μίνι πλισέ φούστα, με μίντι παλτό, το οποίο στις μανσέτες και στα πέτα φέρει φτερά. Το σύνολο είναι συνδυασμένο με ψηλές κάλτσες με σχέδια και φυσικά... τακούνια.

«Αυτό που θέλω είναι να βάλω την εξτραβαγκάντζα στην καθημερινότητα των γυναικών, να μπορούν να φορούν ρούχα εξεζητημένα μεν, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους δε» λέει στην «Espresso» η ταλαντούχα designer.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα