Μητέρα και γιος ανάγκασαν 20χρονη να «πάει» με 15 άντρες μέσα σε λίγες ώρες!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜητέρα και γιος ανάγκασαν 20χρονη να «πάει» με 15 άντρες μέσα σε λίγες ώρες!Δευτέρα, Απρίλιος 11, 2016 - 12:04

Απίστευτο! Μητέρα και γιος πίεζαν με τη βία 20χρονη να εκδίδεται επί τέσσερα μερόνυχτα σε ηλικιωμένους

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 20χρονη Βουλγάρα, στα χέρια μιας 43χρονης ομοεθνούς της και του 22χρονου γιου της, οι οποίοι την κρατούσαν φυλακισμένη σε ένα χωριό στην περιοχή των Γαργαλιάνων στη Μεσσηνία και την υποχρέωναν, με την απειλή βίας,

να εκδίδεται επί τέσσερα μερόνυχτα σε ηλικιωμένους πελάτες! Μάλιστα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, την ανάγκασαν να συνουσιαστεί με 15 άντρες, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της!

Από τη Γιούλη Σταρίδα

Οι λεπτομέρειες της συγκλονιστικής υπόθεσης, που προκαλεί ανατριχίλα και αηδία, ξεδιπλώθηκαν στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας, που καταδίκασε τους κατηγορουμένους σε κάθειρξη 16 ετών και χρηματική ποινή 70.000 ευρώ για σωματεμπορία με χρήση βίας. Οπως αναφέρεται στην απόφαση, «κατακράτησαν το θύμα, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευσή του, κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, μητέρα και γιος είχαν πάει τον Φεβρουάριο του 2015 στην πατρίδα τους για να «ψαρέψουν» νεαρές γυναίκες, ώστε να τις φέρουν στην Ελλάδα και να τις εξωθήσουν στην πορνεία. Σε μια στάση λεωφορείου στη Σόφια εντόπισαν την 20χρονη και αμέσως την παγίδευσαν, με τη 43χρονη να την πλησιάζει και να της προτείνει να εργαστεί σε θερμοκήπια στην Ελλάδα.

Συνεχόμενες απειλές

Η 20χρονη δέχτηκε και τους ακολούθησε ως τον Πύργο Ηλείας, όπου διανυκτέρευσαν. Με το που ξημέρωσε, όμως, την πήγαν σε ένα σπίτι, όπου βρισκόταν ένας ηλικιωμένος. Εκεί, η 43χρονη τη χτύπησε και την απείλησε, λέγοντάς της ότι θα πηγαίνει με άντρες για να βγάλει τα έξοδα που έκανε για να τη φέρει στην Ελλάδα! Αφού ανάγκασε την 20χρονη να συνουσιαστεί με τον 75χρονο, στη συνέχεια τη βίασε και ο 22χρονος γιος της!

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, μετέφεραν την άτυχη ομοεθνή τους σε άλλο σπίτι, όπου διέμεναν αλλοδαποί, και την ανάγκασαν να συνουσιαστεί με άλλους δύο άντρες, και μετά σε τρίτο σπίτι, όπου την υποχρέωσαν να πάει με άλλους τέσσερις άντρες, αραβικής καταγωγής. Ως τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, η νεαρή γυναίκα συνευρέθηκε παρά τη θέλησή της με περίπου 15 άντρες, με τελευταίο «πελάτη» της έναν 75χρονο, με τον οποίο υποχρεώθηκε να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη. Οταν τελείωσε, η κοπέλα βγήκε για λίγο από το δωμάτιο, αλλά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και το έσκασε, καταφεύγοντας στην Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα