Ηράκλειο: 52χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗράκλειο: 52χρονος έβαλε τέλος στη ζωή τουΔευτέρα, Απρίλιος 11, 2016 - 14:15

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία ο γιος ενός ιδιοκτήτη καταστήματος αλουμινοκατασκευών στο Τσαλικάκι του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο της Κρήτης το βράδυ της Παρασκευής, όταν μπήκε στην επιχείρηση και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα του 52χρονου πατέρα του, που είχε βάλει

τέλος στη ζωή του με μια θηλιά γύρω από τον λαιμό του!

Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο της τραγωδίας ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τον χώρο στον οποίο βρέθηκε η σορός του απαγχονισμένου επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα αποτελέσματα της αυτοψίας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Νεκροτομή

Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 52χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή, που πρόκειται να διενεργηθεί τις επόμενες μέρες.

Από όσα έγιναν γνωστά, πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο επιχειρηματίας δεν άφησε κάποιο σημείωμα, στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη απελπισίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, είχε αντιμετωπίσει πρόσφατα κάποιο πρόβλημα υγείας και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κρήτης, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η ψυχολογία του. Αυτό το περιστατικό έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, οι οποίες ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από την υπόθεση. Στο μεταξύ, οι συγγενείς του άτυχου άντρα είναι συντετριμμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν την ανείπωτη τραγωδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα