Ενα ξεχωριστό ανθοπωλείο από τον Βρεττό

SHOWBIZΕνα ξεχωριστό ανθοπωλείο από τον Βρεττό Δευτέρα, Ιανουάριος 19, 2015 - 18:04

ΤΟΝ γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega ως έναν από τους τρεις «Κηπουρούς». Ο Σωτήρης Βρεττός -παράλληλα με την κηπουρική- ασχολιόταν και με τη μουσική φτιάχνοντας το δικό του συγκρότημα, ενώ τώρα απέκτησε και τον δικό του «Κήπο» στα βόρεια προάστια. Το ανθοπωλείο του δεν είναι συνηθισμένο, αφού ακολουθώντας τα βήματα επαγγελματιών του εξωτερικού

πήρε δύο κοντέινερ, τα ένωσε και δημιούργησε έτσι τον δικό του χώρο.

Εκεί ο πελάτης νιώθει ότι μπαίνει σε έναν κήπο με φυτά και βότανα, ενώ εκτός από τα λουλούδια και τις γλάστρες, ο Σωτήρης προτείνει ένα σωρό ιδέες για δώρα που σχετίζονται με την κηπουρική. Πιο πολλή ζήτηση έχουν τα ξύλινα καφάσια που έχει ετοιμάσει ο κηπουρός, με βότανα, βιολογικά προϊόντα αλλά και οδηγίες για να γίνει ο καθένας από μας... επαγγελματίας του είδους, με τα πρώτα εργαλεία του.

«Στο εξωτερικό είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπεις σπίτια και μαγαζιά από κοντέινερ» λέει ο Σωτήρης Βρεττός στην «Espresso», ο οποίος είναι ο πρώτος που δημιούργησε έναν τέτοιο επαγγελματικό χώρο στην Ελλάδα. «Κράτησα μόνο τον σκελετό των κοντέινερ και έφτιαξα το εσωτερικό από την αρχή. Ηθελα να νιώθει ο κάθε πελάτης ότι είναι στον κήπο του, γι' αυτό χρησιμοποίησα πολλά ξύλινα κουτιά και διάφορα φυτά». Φυσικά, στο νέο αυτό εγχείρημά του βρέθηκαν στο πλευρό του πολλοί φίλοι, οι οποίοι βοήθησαν κιόλας στην υλοποίησή του.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα